Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvě velké hvězdy současnosti Adrien Brody (Oscar za Pianistu) a Keira Knightley (Piráti z Karibiku, Láska nebeská, Král Artuš) se potkají v thrilleru, pod kterým jsou producentsky podepsaní Georgie Clooney a Steven Soderbergh. Hlavní hrdina Jack Stars (Brody), veterán z války v Perském zálivu, je neprávem obviněn z vraždy. Sled událostí uvrhne Jacka do péče psychiatrů v rodném Vermontu. Pod vlivem experimentálních léků a moderní psychiatrie uvidí, že může cestovat v prostoru a čase. Na jedné ze svých výprav do budoucnosti odhalí svou nadcházející smrt (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (626)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Svěrací kazajka je film, na kterém je nutné ocenit zajímavý námět i herecké obsazení, nicméně výsledné provedení mě zklamalo, zvlášť v kontrastu s velmi slušným ohodnocením snímku na CSFD. Mé očekávání bylo bohužel větší než zhlédnutý výsledek. Děj mi přišel příliš chaotický, což bylo dáno jednak scénářem, jednak režií, a objevovaly se v něm logické nedostatky. Přitom atmosféru se mu v některým momentech určitě nedalo upřít. V několika případech mi vadil i šílený střih. Celkový dojem: 45 %. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

podle vyprávění od známých jsem měla smíšený pocity..jestli se mám kouknout nebo ne... někdo to vychvaloval na vynikající sci-fi horor.. a někdo na podpůměrný fantasy nesmysl... ale nakonec jsem se odhodlala.. a nelitovala jsem... je to dost zajímavej příběh... s fantasy cestováním do budoucnosti a zpět... na horor bych to neklasifikovala.. ale thriller s dost napětím... ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jen nápad prostě někdy nestačí.... Zpracování je takové všelijak unylé a přestože se film s blížícím koncem začne tvářit opravdu chytře a emoce se dostaví, nemůžu zapomenout na více než hodinu kdy se toho zase až tolik neděje. Brody nehraje špatně a Keira nevadí, ale slabší režie z tohoto zajímavého snímku nevytěží nic co by stálo za větší počet repríz. 60% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tak vás asi zasa radšej strčíme do tmy.“ Ak máte radi time travel, majte ich radi aj naďalej a ZVIERACEJ KAZAJKE sa vyhnite. Prehnane umelecký experiment svojského režiséra (v civile maliara!) a excentrických hercov (Brody, Knightley, Kristofferson). Snímke nemožno uprieť zvláštnu atmosféru a čudné nápady (úvod s dieťaťom). No to ešte automaticky nerobí dobrý film. Mňa snímka takmer vôbec neoslovila, ale minimálne za jedno pozretie stojí. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

I kdyz se jedna o x-tou variaci na cestovani casem, tentokrat mi to prislo vcelku originalni a film je jak neco mezi Preletem nad kukaccim hnizdem a 12 opicema. Jak uz to tak bejva u 99% filmu, kde se resi neco s casem, se nachazeji nejake ty logicke chyby, ale tady se tvurci fakt snazily a objevil jsem jen jednu nelogicnost. Herci jsou vynikajici, sceny s Brodym zavrenym v mrazaku pusobily skoro az hororove, Brody celej film v podstate tahne a je fakt vynikajici. Ale i vedlejsi postavy se snazi, Keira hraje skvele, Kris Kristofferson je taky dobrej a potesi i Daniel Craig. Dalsi klad snimku je misty psychoticka kamera, ktera se v nekterejch zaberech fakt vyziva, hlavne zabery na oci mam rad. Filmu nedam 5* z toho duvodu, ze i kdyz si vetsinou drzi docela svizne tempo, najdou se tu i sceny, ktere dej nikam neposunuji, nudi a jsou tu zbytecne. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (6)

  • Film je částečně natočen na motivy románu Jacka Londona "The Star Rover" (u nás vyšel pod názvem "Tulák po hvězdách"). (Terva)
  • Anne Lambton mala pôvodne hrať postavu sestry Hardingovej (Mackenzie Phillips). Počas natáčania však dostala pankreatitídu a nebola schopná pokračovať v natáčaní. (misterz)

Reklama

Reklama