Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Miany 

všechny recenze uživatele

Hledáte film, u kterého můžete jíst, vařit, povídat si s přáteli a mezitím si zajít do obchodu a stále u něj chápete, kam děj směřuje? Prosím, tady je. Bezprostřední nuda v nudě s nudou v kapse. // Činnosti již zmíněné jsem skutečně v průběhu stihla - a ano, uznávám, že se na film máte dívat od začátku až do konce, pokud jej hodnotíte, ale tohle patří mezi vyjímky..// ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Lepší než jsem čekal, ale i tak to byla strašná kravina. Většina scén byla trapná, nudná nebo špatně okopírovaná. Povedené scény by se daly spočítat na prstech jedné ruky, ale překvapilo mě, že se tam vůbec objevily. Tim Story okopíroval zápletku, spoustou detailů i nesmyslnou scénu s rozestavěným mostem, kde je mimo záběr rampa. Jen trošku proházel pohlaví herců a tak tu po městě jezdí pár šílenejch ženskejch. ()

Reklama

Sign odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrá, nerad dávám Odpad, to si podle mne nezaslouží žádný film, až opravdu na pár vyjímek, co opravdu nesnáším je špatný remake dobrého filmu, tady to sedí ale nepřesně, tohle je HODNĚ špatný remake na HODNĚ dobrý film, ne, tohle je OTŘESNÝ remake na SKVĚLÝ film, vše co v tom filmu bylo mne jako diváka uráželo včetně hlavní ´´hrdinky´´, takhle mi na nervy nelezl ve filmu hodně dlouho, možná si snad ani nepamatuju jestli někdy vůbec někdo ano. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

To sa nikto nepzastavil nad obsahom? Vraj krasna, neustupna a sexy taxikarka je len obycajna cernoska typu Missy Elliott s podobnymi raperskymi kecami. Urcite je aj ona sexy pre niekoho, ale v porovnani so zlocineckym gangom frnd je to trosku slabsie. A ten finnest NY polis je len nemehlo, ktoremu sa nahodou zadari. Takze o zabavnu dvojicu je postarane, uz len to dat nejak dookopy. No nie je to najvtipnejsie, ale to nebol ani francuzky original, takze ziadna velka zmena k hosriemu nenastala. Nedelu poobede to prijemne zabavilo, ale sledoval som to tak na pol oka. ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

No jo, ziadne veldielo svetovej kinematografie, koniec koncov to nebola uz ani predloha. Jedine na co sa da aspon trochu pozerat je Gisele a Co., ktore su skutocne k zakusnutiu, ale herecky to zase nie je nic moc. Co zostava je nie velmi vtipne, nie velmi akcne a obcas dost stupidne dielko urcene na zviditelnenie Queen Latifah pre jej americkych tmavsich obcanov. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Ingrid Vandebosch, jedna z lupičiek, je vydatá za Jeffa Gordona, ktorý mal vo filme malé cameo. (m.a.t.o.)
  • Při promítání závěrečných titulků můžeme sledovat nepovedené scény. (Zix.)

Reklama

Reklama