Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Compadre 

všechny recenze uživatele

Hrozná fraška...původní Taxi mělo taky mouchy, ale tady jich lítalo jak v chlívě. Hlavní hrdinka je tlustá rádobydrsná černoška - taxikářka, pak je tu úplně pitomej policajt, jeho posmívající se kolegové...a navrch je tu ještě zakomponovaná policajtova věčně nalitá matka. Hlavní přednost tohohle kousku je v účinkování megarajcovních ženských (posádka červeného bouráku), bez kterých by byl tenhle film poloviční (nebo možná by nestál vůbec za nic). ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Neznat Taxi taxi, tak je to průměrný zlodějský film, kde jsou hezký holky, rychlý auta a honičky s nimi a není to nuda. Ale v porovnání s originálem je to skoro kopie. Nemůžu to ani nazvat parodií, prostě vzali původní scénář, místo chlapa řidiče posadili do taxiku černošku (Queen Latifah) a všechny scény nechaly tak, jak byly. ()

Reklama

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Hlavním záporem je jednoznačně Queen Latifah(at' se na mě nikdo nezlobí,ale jestli jste ji veřili úvodní honičku na kole když si uvědomíte jak velkou prdel ta ženská má tak jste blázni) a ten mamrd co jí tam sekundoval.Honičky jsou unylé a strašně nudné a nebýt těch neskutečně pěkných bab tak klesnu ještě níže.Takhle dávám již tak milosrdnou jednu *. P.S. Některé filmy by prostě nikdy neměly byt remakovany ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Herecky děs, akce nijaká, humor trapný a režie nudná. Výsledkem je težce nevyvedený remake již tak nijak zázračné francouzské předlohy. Ta na své straně měla alespoň charismatické hrdiny, nadhled a především slušnou akci. Nic z toho tady není a tak i těch necelých sto minut stopáže je místy neskutečné utrpení. Hodně slaboulinké dvě *. ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Nechapu, jak muze nekdo natocit kopii filmu, ktera se jmenuje stejne, je o tom samym a jsou v ni uplne stejny dialogy (fakt kompletni vety), ale je uplne trapna, hrozne animovana a i jinak na prvni pohled nizkorozpoctova...proste na tenhle film nekoukejte, pustte si originalni Taxi (1998)...Tohle je ODPAD!!! PS: vzkaz pro geminiho: to teda ne! xD ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Ingrid Vandebosch, jedna z lupičiek, je vydatá za Jeffa Gordona, ktorý mal vo filme malé cameo. (m.a.t.o.)
  • Aj keď sa prevažná časť filmu natáčala v New Yorku, takmer všetky scény, v ktorých vidno jazdiť taxík, vznikli v Los Angeles. (m.a.t.o.)
  • Při promítání závěrečných titulků můžeme sledovat nepovedené scény. (Zix.)

Reklama

Reklama