Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Zajija odpad!

všechny recenze uživatele

Klasický příklad vykrádačky! Tolik známého stejnojmenného francouzského snímku. Americký scénarista si nepůjčil pouze název filmu, ale i většina akce. Může se zdát že film se liší pouze v tom, že hlavní hrdina je žena Belle Williams (Queen Latifah) a její taxík není bílý peugeot. Ohodnocení odpadem je zde scela na místě! Jelikož krást se nemá. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mě vůbec nevadí, že je to napodobenina francouzského taxíku. Já jsem se bavila a o to tady přece šlo. Queen Latifah byla výborná. Proti Fordům nic nemám. Já zase nemusím Francouze, už jenom proto, že dělám v autoservisu. Peugeota nebo Renaulta bych nechtěla ani zadarmo. Jsou to líbivá auta, ale nic víc. ()

Reklama

Miany 

všechny recenze uživatele

Hledáte film, u kterého můžete jíst, vařit, povídat si s přáteli a mezitím si zajít do obchodu a stále u něj chápete, kam děj směřuje? Prosím, tady je. Bezprostřední nuda v nudě s nudou v kapse. // Činnosti již zmíněné jsem skutečně v průběhu stihla - a ano, uznávám, že se na film máte dívat od začátku až do konce, pokud jej hodnotíte, ale tohle patří mezi vyjímky..// ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel. Francouzské předloze tahle americká předělávka nesahá ani po kotníky. Počínaje přes krajně nesympatickou hlavní dvojici ve složení přiblblý policajt - tlustá taxikářka, přes dementní scénář, zakončený jak jinak než dementně, a konče vyčpělými a trapnými vtípky. Jedinými pozitivy tak zůstaly pouze slušně natočené honičky, luxusní sedmičkové BMW a v něm krásné zlodějky, které však po hříchu dostaly jen minimum prostoru. Příště tak pojedu raději autobusem. ()

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele

Osobně nemám rád srovnávání, ale tento film, který hodlá vytěžit ze slávy francouzské předlohy, si toho sám žádá...Francouzi (a mluvím tedy o prvním dílu série) vyprávěli něco lehkého, milého a vtipného se svým vlastním originálním a inteligentním přístupem. Američané to uchopili, vybrali z toho ty nejlepší scény a slepili je k sobě, čímž vynechali ty rozličné a nápadité mezihry. Je to tedy klasicky zbrklé, prvoplánově předkládané, místy až stupidní. Film bez nápadu, a to i co se výběru "herců" (no, vlastně celého týmu) týče... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Při promítání závěrečných titulků můžeme sledovat nepovedené scény. (Zix.)
  • Ingrid Vandebosch, jedna z lupičiek, je vydatá za Jeffa Gordona, ktorý mal vo filme malé cameo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama