Reklama

Reklama

Nezvěstní: Závod s časem

(seriál)
  • USA Missing: Dead or Alive?
Trailer
Dokumentární / Krimi / Reality-TV
USA, 2023, 3 h 13 min (Minutáž: 31–68 min)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Podívejte se, jak policie z amerického státu Jižní Karolína horečnatě pátrá po lidech, kteří zmizeli za dost znepokojivých okolností. (Netflix)

Recenze (5)

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

To už můžu rovnou koukat na TV Barrandov a nemusím si kvůli tomu platit streamovací platformu. Kvalitativní rozptyl dokumentů na Netflixu je díky (nebo spíš kvůli) této srágoře 0 až 100 procent, něco podobně špatnýho jsem tady zatím neregistroval. Takhle už, prosím, ne. ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Spíš než dokument je to reality show o pátrání po zatoulaných smažkách z mobilheimu. Moc upovídané a málo podrobností. 🎬 50% ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Slabý dokument, končím po druhém dílu .... Vlezou do domu, celý ho projdou a když uvidí dveře a na nich přibité dřevěné desky, žádají o povolení k prohlídce? Jako že policistka si svítí mobilem? Žádní policejní technici na místě činu taky nebyli.... Je to celé divné.... To si radši pusťte Policie v akci, to je aspoň sranda 😉 ()

doriana.g odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné. Dokumenty většinou Netflix umí, ale tohle se teda hrubě nepovedlo. Končím někde ve třetině druhého dílu. A mimochodem, když už se nějaký kreativní idiot nemůže spokojit s překladem podtitulu a musí vymyslet něco lepšího, měl by se na ten dokument podívat. Pak by totiž zjistil, že tohle rozhodně není Závod s časem, ale spíš Pomalá rota. ()

janmatys odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle rozhodně nemá s policejní prací nic společného. Technický tým nikdy neohledává místo činu, policejní paničky středního věku prohledávají oblast, na všechno sahají rukama, fotí to mobilem a tím si i v případě potřeby svítí, prostě katastrofa! Jenom ty chyby by vydaly na několik stránek, takže to přeskočím rovnou k tomu podstatnému - viděl jsem pouze jeden díl, a i to bylo utrpení... Hodnocení ODPAD jsem dal asi jednou (vždy se snažím najít pozitivum), tudíž si dokážete představit, jak špatné to musí být. ()

Reklama

Reklama