Reklama

Reklama

Hanma Baki

(seriál)
Trailer 2
Animovaný / Akční / Sportovní
Japonsko, (2021–2023), 16 h 26 min (Minutáž: 24–26 min)

Předloha:

Keisuke Itagaki (komiks)

Kamera:

Tacuo Noguči

Hrají:

Tomohisa Asó, Kóiči Jamadera, Tóru Ókawa, Kenšó Ono, Akio Ócuka, Rjóiči Tanaka, Taiten Kusunoki, Jasuhiro Mamija, Hóčú Ócuka, Teššó Genda, Tóru Furuja (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Baki chce porazit svého mocného otce, ale potřebuje získat nové schopnosti. Vydá se proto do Arizonské státní věznice na souboj s nechvalně známým panem Nespoutaným. (Netflix)

Recenze (2)

Hapretor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

opravdu neskutečná kravina ... by mě zajímalo na čem ujíždějí tvůrci ... tohle normálně ani snad nevymyslíš ... souboje o ničem ... nedává to smysl ... a místy je to až blbá nuda ... však místy až tak debilní a absurdní - až je to vtipné ... za to hvězda navíc ... jinak - jen z nouze a v případě totálního zoufalství, že není na koukání nic jiného ... ()

Neikn 

všechny recenze uživatele

Má to neskutečnou hloubku, ale moc často se to opakuje a mnohdy postavy ani nevyužívají to co se naučili v předchozích dílech, nejsem nějak velkým fanouškem bojových umění a boxu už vůbec ne, ale i přesto mě seriál oslovil a dokázal udržet moji pozornost, ale musím vás varovat, všechno se strašně protahuje a zajímavé události jsou často utnuty na konci dílu a pokračují až s dalším. ()

Reklama

Reklama