Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (161)

Al Majda 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s Trellínem, animovaný film v letošním roce byl naprosto na h...... Vždycky jsou na to veletraillery, kde jsou kouzelní blbínci, na které se hezky kouká, ale samotný příběh je nakonec pěkná nuda pro dospělého a pro malé dítě naprosto nepochopitelné (např.Valliant , 2.světová válka , nacisti ). K věci, Strašpitlík mě velmi překvapil, hlavně tím, že tam nescházel vtip. Náramně jsem se bavila,obzvlášť věcem,které byli přizpůsobeny zvířecímu životu ve městě, jako místo sekačky kozosekačka, atd., převyprávět vám to nemohu, chjo. Jediná výhrada a to Disneyovská dojácká hudba ala Malá mořská víla, ble :-). Jinak se to celé povedlo,taky bych tomu dala víc než tři hvězdy, ale zas nemůžu být tak hodná, musim si ty hvězdy nechat na větší trhák, ale půl bodu by se mi tu teď hodilo. ()

Spielbergo 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální hlášky, mířené ve většině spíše dospělému publiku ("Já jsem hrozná svině..."). Mimochodem nenechte se zdejšími komentáři a hodnocením odradit (opravdu mi přijde moc přesvedčivé, když někdo napíše, že to "není pro dospělí lidi"). Po počáteční skepsi jsem se začal děsně bavit a nakonec se z filmu vyklubalo velmi příjemné překvapení. Paradoxně jediné, co mi nakonec na filmu Strašpytlík extrémně vadilo, byl Strašpytlík sám. Nicméně i tak vynikající záležitost, zde bohužel opět, jako podobně skvěle ulítlé kusy, tupou masou nedoceněna. Ó jak jsem šťasten, že mám tak odlišný vkus... ()

Reklama

helrohir 

všechny recenze uživatele

Slabota. Scenáristicky nefunkčný pokus o ďalšie animované disney dobrodružstvo dopadol opäť neslávne. Príbeh je nekompaktný, a akoby roztrieštený na niekoľko vzájomne takmer nesúvisiacich scén. Po humornej stránke zaujme tak pár heftov alebo odkazy na nejaké tie filmové klasiky. Tá 3D animácia taktiež neohúri, rovnako aj hudba je nevýrazná. Tento animák proste nefunguje takmer v žiadnom smere. 40%. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Netušil som, že to môže byť až tak zlé! A naozaj. Ale veľká škoda, pretože samotný príbeh je konštruovaný skvelo, len minimálne využitie potenciálu. A to sa trestá. Minimálne je taktiž využitie charakterov postáv, takže človek sa vo filme zasmeje dokopy asi tri, štyrikrát, čo je na animák ozaj úbohé. Možno kruté, ale tak to je. 45%. ()

klichem 

všechny recenze uživatele

Roztomilé kuriatko bojúce proti predsudkom okolia, sklamanniu jeho otca a UFONOM. :D no co viac si možete priať?! I ked s animáciou som nebola až tak velmi spokojná, alebo skor nebola som na takýto tym animáku zvyknuta. Prijemný film po nedelnom obede. Nie je to však žiadna pecka. Určite si však užijete koniec, ktorý ma velmi milo prekvapil. :D ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Roli malého kuřátka měla původně namluvit Holly Hunter. (imro)
  • U Strašpytlíkova domu je Strašpytlík, Kačka, Mrňous a mimozemské mimino. Když se mimino vysmrká do kapesníku, Strašpytlík dá kapesník na trávu. V dalším záběru už kapesník neuvidíme. (Patrik256)

Reklama

Reklama