Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledná a dobrosrdečná čarodějka Isabel Bigelowová se rozhodne začít nový život jako obyčejný člověk, tedy bez kouzel. Usadí se v domě poblíž Hollywoodu, ale brzy zjistí, že dodržet předsevzetí nebude vůbec snadné. Když jí v kavárně nechtějí pět minut po jedenácté přijmout objednávku snídaně, vrátí hodiny o deset minut zpět. Když zapomene peníze, vyčaruje si kreditku. A pokaždé si říká, že tentokrát je to opravdu naposledy. Jednoho dne si jí v knihovně všimne samolibý herec Jack Wyatt, který marně hledá neznámou herečku pro roli mladé čarodějnice do chystaného remakeu kdysi oblíbeného seriálu Moje krásná čarodějka. Podmínkou je, aby herečka uměla krčit nos stejně rozkošně jako kdysi její předchůdkyně. Na tiskovce Jack představí svůj objev, pozornost novinářů však upoutá především slavná Iris Smythsonová, která má hrát Isabelinu matku. Když Isabel krátce po začátku natáčení pochopí, že ji jen využili, rozhodne se pomstít a během chvilky svými nenápadnými kouzly Jacka znemožní… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

svik 

všechny recenze uživatele

Velice jsem se na film těšil, no je to skoro pokaždé, zase sem byl sklamán. Těšil sem se na Nicol ta byla super i když Tlumočnice ji sedla více. Will ten do kontextu absolutně nezapadl a role idiota se zmého pohledu k němu nehodí. Celý děj je postaven na hlavu a scénář velice slabý. V celku sem se i zasmál, ale 3 hvězdičky patří Kidman. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Děsně nezáživná a nudná komedie u které jsem se zasmál opravdu jen ojediněle. Zaujali mě hlavně mini-role S. Carella a M. Caine a samozřejmě samotná Nicol Kidman, která díky svému půvabu dokázala, že samotný film nespadne do absolutní trapnosti. Will Ferrell mi ani zde nedokázal, že je dobrý komik ani herec, a že jsem s ním už pár filmů viděl. Jako rodinný film je to sice vcelku dobré, ale jen pokud se s Vámi dívají malé děti, které tento film na necelé dvě hodiny rozhodně zabaví. --- Chceš dlouho nebo krátkou verzi? A měl bych tě varovat, dlouhá verze je v aramejštině. ()

Reklama

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Pardón, ale tohle byla hrozný. Nechápu, jak mohla Nicole Kidman a takový Michael Caine vzít takovéto role v absolutné směšném snímku. Během tohoto filmu jsem si asi 12x zopakoval: ´´Ježiš, to je ale blbost´´. A ještě doteď v hlavě slyším ten šílený smích Nicole a té sousedky. Nedá se nic dělat, ale tohle byla hňupovina na entou, která humor neviděla ani z dálky. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Čarodějka s černým (teda skoro) kocourem a klasickým koštětem (pravda skládacím - pokrok nezastavíš), přestává kouzlit...... .“to bylo naposledy“, “to bylo úplně naposledy“ (i když asi se stejným úspěchem jako kuřák, když tvrdí ta byla poslední) chce být prostě normální. A herec s nezapomenutelným propadákem „Stál 140 miliónů a vydělal 1,6 miliónu, jediné DVD, které si nikdo nekoupil “, ten chce být znovu filmovou hvězdou, ale zatím se musí spokojit s rolí v seriálu, ovšem může si vybrat s kým bude hrát. Jenže dát roli čarodějce a ještě ji naštvat?! Kouzlo průměrné komedii dodává Nicol. U mě, díky ní, bez problému 3*. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom priemerná pohodová komédia. Nič extra som nečakal a preto ani nie som sklamaný. Opäť sa mi raz potvrdilo pravidlo, že aj podpriemerný námet a scenár môže na úroveň priemeru alebo aj viac vyzdvihnúť dobrý a skúsený herec. A v prípade Willa Ferrella to platí na sto percent. Svojou charizmou a herectvom dokázal tento film vylepšiť aspoň na priemer. A preto filmy s ním sklamú iba málokedy, proste dokáže aj z blbiny urobiť niečo pozerateľné. Nicole Kidman nie je zlá herečka, ale v tomto prípade mu vyložene nestíhala, pôsobila na mňa až moc strnulo. 55/100 ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama