Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Leně se podaří utéct muži, který ji násilím držel v izolaci. Po příjezdu jejích rodičů pak vyjdou na světlo hrůzy, které si přitom prožila. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

Robynson 

všechny recenze uživatele

Tak nějak si představuji že by to dopadlo, když by kriminálku psali autoři Ordinace v růžové zahradě. Ponaučení, že vysoké hodnocení není zárukou kvality. To však neznamená, že jsem nebyl zvědavý na rozuzlení. Ale bez rychloposuvu bych to určitě nedal. Velký rozdíl oproti vynikajícímu Tělo ve zdi. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Žena s dětmi léta zavřená ve sklepě se vykrtkuje na svobodu. Ona i děcka jsou tak zmagořelé, že 5 a půl dílu blekotají hovadiny, podobně jako ostatní účastníci tohoto filmového skvostu. Pak to konečně nějak dopadne. Seriál se hýbe vpřed rychlostí omámeného šneka. Obsahuje tak 80% otravné vaty, kdy tam jen důležitě koukají, chodí či blekotají cosi nepodstatného. Zbytek je nezáživná protahovaná nuda. V souhrnu by se to obsahem celé vešlo před úvodní titulky nějakého jiného filmu, který by byl o něčem. ⬇️ 10% ()

Reklama

Hugho 

všechny recenze uživatele

Kvalitne urobený mini seriál krimi-mysteriózneho typu. Prvé 4 diely vynikajúco vystavané s dobrou atmosférou a primeranou mierou neistoty, zvyšné už boli slabšie, pretože tvorcov (autora knihy) dobehla logika, takže ju museli nasilu ohýbať do želaného stavu. A tú snahu o nadbiehanie divákovi bohužiaľ bolo vidno - avšak nie až tak tragicky ako v mnohých iných seriáloch. Len príklad -ako mohol pracovník SBS služby položiť mínové pole? No a úplný záver je hepáč ako pekáč. Fuj!   Celkovo však odporúčam a udeľujem slabšie 4* za snahu. ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Možná asi nechápu z čeho jsou tady ty lidi tak nadšený,že tomu dávají tolik, myslím,že kdyby se to sestříhalo do dvou hodin filmu tak je to super thriller, ale tohle mě místy uspávalo, nudně utahané čekal jsem že se to rozjede nějakým způsobem, ale nic se nerozjelo možná dobrý počin, ale nijak převratně natočený. ()

Metuje 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál začne naprosto skvěle, první díl jsem chvílemi nemohl dýchat. Pak jde napětí i logika stranou, seriál se dost vleče a já si říkal, že už to za těch pár epizod tímhle tempem nemůžou tvůrci stihnout. Poslední dva díly se ale vzchopily a tak to nakonec dopadlo dobře. SPOILER: Nejzajímavější pro mě byl vliv otce na Hannah, který švihnutím biče po jeho smrti zmizel. KONEC SPOILERU Škoda, že se seriálu nedostalo větší popularity, je to takový hidden gem Netflixovského katalogu. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie prebiehalo v nemeckom spolkovom štáte Severné Porýnie-Vestfálsko, v mestách ako Bonn (Vydavateľstvo General Anzeiger slúžilo ako policajná stanica), Leverkusen (nemocnica), či obci Alfter (Univerzita Alanus slúžila ako prostredie pre detské zariadenie). (Arsenal83)
  • Počas prvých dvoch týždňov vydania bol seriál na Netflixe najsledovanejším seriálom v neanglickom jazyku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama