Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Leně se podaří utéct muži, který ji násilím držel v izolaci. Po příjezdu jejích rodičů pak vyjdou na světlo hrůzy, které si přitom prožila. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Kvalitní německá TV. Těch 6 dílů není ani málo ani moc. Je to povětšinou dobře zahrané. Má to parádní kameru.. V úplném finiši možná všechny motivy nezapadly do sebe tak efektně a přirozeně jak by asi tvůrci chtěli, ale na tom rozuzlení to celé naštěstí nestojí. Psychologicky mi to přišlo relativně věrohodné. ()

flyer.nick 

všechny recenze uživatele

Nesouhlasím s tím, jak tady ostatní píší, že to má hluché místa. Já to sjel celé za jeden den. Atmosféricky hutný a napínavý seriál. Spousta nečekaných zvratů a co ze začátku vypadá jako jasné jak facka a předvídatelné tak vůbec není. Samozřejmě občas to škobrtne a bez chyby to rozhodně není. Konec je takový uspěchaný a hlavně policie celou dobu působí jako retardovaný příbuzný, který neví nic a s nikým se nebaví. Naopak malá Hannah je kapitola sama pro sebe. Hvězda celého seriálu a figura, u které člověk první díly netuší, proč dostává tolik prostoru, až to pak začne dávat smysl. Proti ní je ten táta úplný lidumil a jako mozek celé operace působí tahle malá holka. Od ní by se všechny ty horory s "děsivýma" malýma holčičkama měly učit. ()

Reklama

Robynson 

všechny recenze uživatele

Tak nějak si představuji že by to dopadlo, když by kriminálku psali autoři Ordinace v růžové zahradě. Ponaučení, že vysoké hodnocení není zárukou kvality. To však neznamená, že jsem nebyl zvědavý na rozuzlení. Ale bez rychloposuvu bych to určitě nedal. Velký rozdíl oproti vynikajícímu Tělo ve zdi. ()

ACDCKL 

všechny recenze uživatele

Za mě velké překvapení od sousedů od vedle. Napínavá kriminálka, trochu připomínající případ Josepha Fritzella (ale jen trochu), napjatá atmosféra, mnoho otazníků a báječně zahrané role malé Hannah a Leny. Bohužel se děj někde zbytečně uměle natahuje a policie zde hraje roli druhých houslí a vlastně tu zde ani nemusí být. Hezké 4*. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Žena s dětmi léta zavřená ve sklepě se vykrtkuje na svobodu. Ona i děcka jsou tak zmagořelé, že 5 a půl dílu blekotají hovadiny, podobně jako ostatní účastníci tohoto filmového skvostu. Pak to konečně nějak dopadne. Seriál se hýbe vpřed rychlostí omámeného šneka. Obsahuje tak 80% otravné vaty, kdy tam jen důležitě koukají, chodí či blekotají cosi nepodstatného. Zbytek je nezáživná protahovaná nuda. V souhrnu by se to obsahem celé vešlo před úvodní titulky nějakého jiného filmu, který by byl o něčem. ⬇️ 10% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie prebiehalo v nemeckom spolkovom štáte Severné Porýnie-Vestfálsko, v mestách ako Bonn (Vydavateľstvo General Anzeiger slúžilo ako policajná stanica), Leverkusen (nemocnica), či obci Alfter (Univerzita Alanus slúžila ako prostredie pre detské zariadenie). (Arsenal83)
  • Počas prvých dvoch týždňov vydania bol seriál na Netflixe najsledovanejším seriálom v neanglickom jazyku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama