Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři chlápci z LA a jejich monstrózní úspěchy a ďábelské propady na poli hudební superslávy v otevřeném životopisném filmu podle bestselleru skupiny Mötley Crüe. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Zpívánky této radostné kapely pro mě jsou velkou neznámou, o to více mě potěšilo, že jsou poslouchatelní a filmový zážitek je stabilní jak už to u zpěváckých filmů povětšinou bývá. Jak už to bývá zvykem film se snaží šokovat bouřlivým životem hudebníků. Mě by o něco více zajímalo jak by dopadl film o démonovi Ozzy Osbournovi. Tak snad to někdy uchopí někdo velký. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Opravdu jízda po celý film. Jméno Nikki Sixx znám kdesi z novin a o skupině Mötley Crüe jsem taky jenom četla. Jejich hudbu jsem neznala. Takto nějak si představuji životopisný snímek o kapele. Žádná omáčka, žádné zbytečné kecy, jen drsný děj. Pravda, nejsou to žádní skauti, ovšem to jsem ani nečekala. Kokain, heroin, chlast a děvky, to se line celým filmem. Ale také něco málo z rodinného života a několik osobních tragédií. No a samozřejmě hudba, která vůbec není špatná. Kdo máte rád životopisné filmy, určitě doporučuji. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

To se takhle sejdou notorický děvkař, romantický násilník, feťák, co nezná míru a jeden světec s lahví vodky, aby založili kapelu, jejíž sláva popravdě vyvěrá z neustálých výstřelků a skandálu, než že by byli tak hudebně talentovaní. Je to cirkusová šou čtveřice dacanů, která navíc úplně vynechává ty nejhorší excesy (co Pamela?). SHRNUTÍ: Po shlédnutí jsem si jistá, že Ozzy toho netopýra sežral schválně. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Své velkolepé biografie se dočkali i Mötley Crüe. A stejně jako kapela má tenhle film největší šťávu v momentech, kdy dochází na sex, drogy a rock'n'roll. Jakmile ovšem dojde na lámání chleba, The Dirt se nemůže zbavit pocitu umělosti, vykonstruovanosti a zbytečné přímočarosti. Pro fanoušky asi povinnost, pro ostatní jen trochu ostřejší verze klasického rockového portrétu z ranku jako třeba The Runaways. ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Od Bohemian Rhapsody se nějak uchytil trend životopisných filmů s nějakou legendární hudební postavičkou nebo kapelou. Tentokrát šli na paškál homofetky Mötley Crüe, kteří vládli hlavně v osmdesátkách. Byť jsem to období nezažil a ještě jsem přeskakoval z varlete do varlete, Dr. Feelgood jsem hrnul do uší ještě když jsem hovnu říkal koko a už tenkrát mi mohlo jasný, že jinak než na drogách to celé vzniknout nemohlo. Heslo sex, drogy a rock'n'roll je v The Dirt vystihnuto fakt výsostně. Vypravovací systém různých postav nebyl zmatený a drželo se to správnýho tempa a laikovi je pak kapela krásně představena v nejjasnějším světle. S Ozzym, který jim v určitou chvíli dodal manuál Etikety a společenského chování pak proháněli rypáky a žíly všelijakým sajrajtem a ukázali světu, zač je toho party. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Na začátku filmu, kdy se píše rok 1973, má mladý Nikki Sixx (Douglas Booth) na židli první vydané album od skupiny KISS, které vyšlo v roce 1974. (HonzysKISS)
  • Natáčelo se v USA ve městech New Orleans a Los Angeles. (BMW12)

Reklama

Reklama