Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři chlápci z LA a jejich monstrózní úspěchy a ďábelské propady na poli hudební superslávy v otevřeném životopisném filmu podle bestselleru skupiny Mötley Crüe. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Opravdu jízda po celý film. Jméno Nikki Sixx znám kdesi z novin a o skupině Mötley Crüe jsem taky jenom četla. Jejich hudbu jsem neznala. Takto nějak si představuji životopisný snímek o kapele. Žádná omáčka, žádné zbytečné kecy, jen drsný děj. Pravda, nejsou to žádní skauti, ovšem to jsem ani nečekala. Kokain, heroin, chlast a děvky, to se line celým filmem. Ale také něco málo z rodinného života a několik osobních tragédií. No a samozřejmě hudba, která vůbec není špatná. Kdo máte rád životopisné filmy, určitě doporučuji. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Tahle kapela mě totálně minula, protože v době jejího vzniku jsem se vydal na cestu Depeche Mode & spol. Film o ní jsem dnes ale naštěstí viděl. Je to perfektní jízda! Doplním si po ní i tu mezeru v hudebním vzdělání. Jinak velká poklona stvořiteli, poskládat nás tak, abychom přežili to, co kluci z Mötley Crüe, to chce vážně fištróna. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

To se takhle sejdou notorický děvkař, romantický násilník, feťák, co nezná míru a jeden světec s lahví vodky, aby založili kapelu, jejíž sláva popravdě vyvěrá z neustálých výstřelků a skandálu, než že by byli tak hudebně talentovaní. Je to cirkusová šou čtveřice dacanů, která navíc úplně vynechává ty nejhorší excesy (co Pamela?). SHRNUTÍ: Po shlédnutí jsem si jistá, že Ozzy toho netopýra sežral schválně. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Takhle přesně si představuju dokument do světa rocku 80tých let. Co na tom, že hudba nic moc (ve srovnání s jinými velikány té doby). Co na tom, že kapelu jsem znal jen proto, že v ní bubnoval jeden týpek s velkým čur*kem, který párkrát nafackoval sex idolu 90tých let. Já se děsně bavil. Nenudil jsem se ani minutu. Pokud chcete alespoň trochu ochutnat té doby, tohle je přesně pro vás. Bohemian Rhapsody bylo skvělý, ve srovnání s tímhle, to byl jen polotovar z krabice, rýže ze sáčku, česnek v prášku ... ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Na pohodu životopisnej film, kde se kolem tvrdé muziky točí hudebně nadaní idioti, chlast, kurvy, drogy a zase idioti. Chápu, že je to divokej styl života, stejně jako jejich hudba, ale přesně proto mi ta hudba nikdy nepřiroste k srdci, znám od nich tak dva songy. Bavil mě Ivan Rheon a stylistickej podmaz, jinak obyčejnej dokument o obyčejně neobyčejné kapele, která rozhodně měla víc štěstí než rozumu. Technicky nadprůměr. Všichni to srovnávají s Bohemian Rhapsody, jako by to šlo, když je premisa a hudba jen to, co to spojuje. Jinak je to někde jinde. Tohle je samozřejmě míň komerčně přístupný, kdo nemusí metal, tohle si nepustí. Kdo má rád hudbu, Bohemian si pustí. 4* a.k.a 70% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Na začátku filmu, kdy se píše rok 1973, má mladý Nikki Sixx (Douglas Booth) na židli první vydané album od skupiny KISS, které vyšlo v roce 1974. (HonzysKISS)
  • Natáčelo se v USA ve městech New Orleans a Los Angeles. (BMW12)

Reklama

Reklama