Reklama

Reklama

Stopař

(seriál)
  • USA Tracker
Trailer
USA, 2024, 17 h 36 min (Minutáž: 39–44 min)

Tvůrci:

Ben H. Winters

Předloha:

Jeffery Deaver (kniha)

Hudba:

Tyler Bates

Hrají:

Justin Hartley, Robin Weigert, Abby McEnany, Eric Graise, Fiona Rene, Lee Tergesen, Garfield Wilson, Paniz Zade, Alison Araya, Link Baker, Mattia Castrillo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Drsný samotář a lovec odměn se toulá po Spojených státech, zatímco se potýká s rozvrácenou rodinou. (Disney+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

kkoc 

všechny recenze uživatele

Za mě dobrý ... v amerických reáliích a na pohodu. Na pohodu nemyslím, že by to byla limča, ale že je to dobrý relax po náročném dni. Nehty si neokoušu (což je za mě pozitivní), ale je tam akorát míra napětí a dobrých konců. Zatím 7 dílů a jdu na další. EDIT: Už celá série a doufám, že bude další. ()

jfaba 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát odpad, ale když jsem vydržel 10 dílů, tak si to ,,zaslouží" *. Ale byla to hrůza hrůz. Co to ten Jeffery Deaver vypotil... ()

Reklama

Akret120 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvé časti ma ako tak bavilo pozerať ale potom to začalo byť trochu nudné a zdĺhavé, ale dá sa to pozerať keď je večer a nemáte si čo lepšie pozrieť tak asi ano ale inak je to strata času  Ps. Pozerám to kôli postave Rufusa /Jensen Ackles ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi hloupoučký a povrchní seriálek. Všechny potřebné informace padají z nebe nebo vznikají záhadně bleskovou "logikou" v mysli hlavního hrdiny či otřele zjednodušeným přičiněním některého z jeho groteskních pomocníků. Při vypnutém mozku lze doporučit nenáročným spotřebitelům jako kulisu k vaření, žehlení či věšení prádla. ⬇️ 8% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama