Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (568)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Neumím říct proč se na tyhle filmy pokaždé tak těším. Cítím, že to není něco tak úplně extra, ale přesto tyhle vesmírné sci-fi komedie žeru a cením si té originální akční vtipnosti. Chtěla bych vyzkoušet jak vodní atrakci v deneuralizéru, podívat se za poštovní přepážku do třídičky došlých zásilek, mít mluvícího psa, zahrát si Twister s hmyzáky a vědět co mě při pohledu na vesmírnou oblohu tak přitahuje. To je ale fakt ... miluji pohled na noční nebe plné hvězd, cítím nekonečno, tíhu, tajemno a posvátnou úctu k tomu všemu. Takže bych vlastně mohla očekávat návštěvu kolegů agentů z MIB. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dvojka je trošku slabšia, ale stále je to film kde sa dá zabaviť. Nápady rovnako ako v predošlom diely nezostali len na papieri a s vyšším rozpočtom prišlo aj viac akcii. Rovnako zaujímavý je aj príbeh. Tommy Lee Jones už tu nie je taký frajer ako v prvom diely za to postava Willa Smitha je zaujímavejšia a ešte o niečo lepšia. Dvojka sa riadi heslom všetkého viac aj keď minút ma menej, za to tempo filmu skoro nikde nedrhne. 65% - 3* ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Sice horší než předchozí díl, ale ten nastavil laťku natolik vysoko, že se jí jeho následovníkovi zkrátka překonat nepodařilo. Ale i tak je to efektní podívaná, s fajn hláškama (vede mimozemskej čokl) a s asi nejrozkošnější mimozemšťankou ever. Dalším plusem je Johnny "Jackass" Knoxville, zde dokonce v dvojitý dávce. Skvělá oddychovka, kde se doporučení vypnout mozek mění v příkaz ;-) ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně zklamaní. Snímek nemá téměř žádnou vnější kostru a na jeden povedený gag čekáte vzhledem k stopáži neúměrně dlouho. Sonnenfielda bych přímo neobviňoval - může za to stupidní scénář a pár vedlejších postav (Rosario Dawson je totálně nevýrazná). Spousta hloupostí rovněž dokazuje, že inteligence prvního dílu byla asi jen statistická odchylka. Po všech stránkách kalkul a zbytečná snaha jinak kvalitních herců. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý odvar prvního dílu, který postrádá jakýkoliv novátorský přístup k věci. Jo, pár nápadů v podobě nových EMzích postaviček se tu najde, ale to je asi tak všechno ke kladům. Příběh plitký, a co je nejhorší, neměl jsem se čemu zasmát! Což je u komedie docela zásadní problém. Ani nemůžu určit, jaké sortě lidí jsou MiB určení, celé je to takové neslané nemastné. 35% ()

Galerie (107)

Zajímavosti (29)

  • Will Smith (J) a Tommy Lee Jones (K) si za pokračování řekli o dvacetimilionový (v USD) honorář pro každého. Dokonce jim byly schváleny podíly z tržeb. Pro Smithe dvacet a pro Jonese dvanáct a půl procent. (Locksley)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama