Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Analyzuji životní rizika. Bát se je má práce." Reuben je opatrnej. Jako já. Asi proto mi připadá trochu nudnej. Ale kolem něj to žije naprosto báječně. Nejvíc mi nandával kámoš baskeťák Sandy, jehož "a do díry" mě dostávalo naprosto spolehlivě. Pak je tu nepojistitelnej magnát Leland, nudistickej potápěč Claude nebo zmatenej fretkáč Rudolph a ti byli prostě dokonalí. A nakonec jsem si nechal živel zvanej Polly. S tou by bylo radost riskovat, ale obávám se, že se na ni stojí dlouhá fronta. Takže než na mě dojde řada, tak si to rozdám na jachtě s Lisou v ploutvích a pokusím se vydejchat zjištění, co znamená rčení - mít bahno na hřišti. ()

902 10 

všechny recenze uživatele

stillerovky jsou sazkou na jistotu. pokud vam ke spokojenosti staci standartni (tzn. velka) porce humoru, standartni (tzn. pohodovy) pribeh a standartni (tzn. vetsi nez obvykle) pocet hereckych hvezd, budete v pohode. me to staci. muzu se tady sice rozepisovat, ze pokud zrovna nekoho nemusim, tak je to jennifer aniston, jaka ze je debra messing kocka a o neuveritelne zabavne kreaci p.s.hoffmana, ale neudelam to. 2 slova - standartni stillerovka. ()

Reklama

ripo 

všechny recenze uživatele

Ľahká a nenáročná komédia, v ktorej chýbalo zvracanie ( bolo len spomínané ) .... Prečo ? Lebo tam bolo prdenie, grganie, súlož, škrabanie vajec a k "dokonalosti" mu chýbali len tie zvratky .... Fakte je ten, že som šťal od smiechu pri športových kreáciách PS Hoffmana a ulietaval som na francúzskej výslovnosti Hanka Azariu .... Nudíte sa doma ? Nemáte prebudené mozgové bunky na rozmýšľanie ? Pustite si ten film ....!!! ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Podle shlédnutých snímků posledních dní, zřejmně nemám šťastnou ruku na to, abych vybral ten lepší kousek, který by mi alespoň spravil náladu. Na prstech jedné ruky po nehodě z pilou, bych spočítal filmy u kterých jsem se opravdu bavil a odlechčil nervovým kolapsům kterým v posledních dnech čelím ( hlavně pracovně ) Nevím, možná za to ten film ani tak nemůže, ale mně to prostě nebavilo a sposta " komických " situací mně spíš nasírala než aby pobavila. Takže za 2 háčky na ryby. Ben Stiller a Jennifer Aniston, mi k sobě vůbec nepasovaly. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie se sympatickými herci v hlavních rolí. Neříkám to často, ale myslím si, že by filmu prospěla delší stopáž z důvodu většího seznámení s postavami. Během těch 90 minut jsem si k Reubenovi ani Polly nedokázal vytvořit takoví vztah, abych jim výrazněji fandil. Filmu také chybí větší počet vtipných scén a hlášek. Riskni to s Polly je oddechová záležitost, kterou tvůrci vymysleli přes během oběda. I tak se jedná o film u kterého se nudit nebudete a pobaví vás. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • V jednu chvíli natáčela Jennifer Aniston zároveň seriál "Přátelé" film "Božský Bruce" a tento snímek. (don corleone)
  • Alternatívnymi názvami filmu boli aj Untitled John Hamburg Project, Risk či Bobby my love. (MikaelSVK)
  • Scéna, kdy je zabírán plakát k fiktivnímu filmu Krokodýlí slzy a zazní píseň "Don't You (Forget About Me)" od Simple Minds, odkazuje snímek k filmovému hitu 80. let Snídaňový klub (1985). (Fenk)

Reklama

Reklama