Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

angel74 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála komedií s Benem Stillerem, u které se fakt bavím, pokud si ji jednou za čas pustím. Čert vem předvídatelný děj a pár fekálních vtípků, když pak dostanu záchvat smíchu při nezapomenutelných hereckých kreacích Philipa Seymoura Hoffmana. Potěší i Jennifer Aniston se svou roztomile dezorientovanou fretkou a několik epizodních roliček v podání herců zvučných jmen. (70%) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Neskutečně předvídatelná komedie, kde v podstatě od začátku víte, jak se budou jednotlivé vztahy vyvíjet. To by nebyl takový problém, protože schéma se skoro očekává, ale že to bude mít tak dva tři vtipné momenty, to je na komedii se Stillerem celkem malá. Na druhou stranu Jennifer Aniston je zde celkem zajímavá. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Riskla jsem to s Polly v pubertě a vlastně si ani nejsem jistá jak to dopadlo. Riskla jsem to znovu teď o 8 let později a dopadlo to tedy dost katastrofálně...Fekální humor jsem si každopádně nepamatovala, což je zvláštní, páč je to to hlavní, co si lidé z tohoto filmu pamatují, Stiller, který by se měl mírně krotit a typická Aniston, ke které ta role prostě sedla. Nic víc, nic míň. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Ľahká a nenáročná komédia, v ktorej chýbalo zvracanie ( bolo len spomínané ) .... Prečo ? Lebo tam bolo prdenie, grganie, súlož, škrabanie vajec a k "dokonalosti" mu chýbali len tie zvratky .... Fakte je ten, že som šťal od smiechu pri športových kreáciách PS Hoffmana a ulietaval som na francúzskej výslovnosti Hanka Azariu .... Nudíte sa doma ? Nemáte prebudené mozgové bunky na rozmýšľanie ? Pustite si ten film ....!!! ()

bloom 

všechny recenze uživatele

Ano, Ben a Jennifer mezi sebou nemají to správné párové koření, což už dokázala v Přátelích epizoda Cholerik. Mně však ale víc než to zamrzel nadbytek nechutného humoru. Zatímco třeba v Něco na té Mary je funguje bezchybně, tak tady jen na některých místech a film je o dost nudnější než třeba takový Fotr je lotr. Vedlejší role Hanka Azarii ovšem chybu nemá. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • V rozhovoru z roku 2015 Jennifer Aniston prozradila, že si jeden den natáčení zlomila palec na noze, ale v natáčení pokračovala. (veronikajel)
  • V jednu chvíli natáčela Jennifer Aniston zároveň seriál "Přátelé" film "Božský Bruce" a tento snímek. (don corleone)
  • Budova, ze které Leland van Lew vyskočí je AT&T Tower v Los Angeles. Nejvyšší mrakodrap ve městě. (don corleone)

Reklama

Reklama