Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Parta kamarádů z bohatých rodin tráví léto v Belgii u moře a řeší přitom milostné vztahy, tvrdou realitu života dospělých i velká očekávání, která nebude lehké splnit. (Netflix)

Recenze (4)

Disk 

všechny recenze uživatele

Asi vážně miluju tyhle temné seriály ze světa bohaté mládeže a jejich rodin aneb za hezkou fasádou se skrývají velmi ošklivá tajemství. Belgický seriál Pozlátko není výjimkou a musím říci, že jsem si to opět skvěle užil. Chemie mezi postavami je výborná, celý seriál je perfektně napínavý a jednotlivé střihové montáže doslova infarktové. Pozlátko má výborné obsazení a nenechá vás vydechnout až do nečekaného konce. Druhá řada už byla ohlášena a jsem zvědavý, jak tvůrci navážou na vysoce postavenou laťku.__________Btw. režisér Tom Goris režíroval původní belgickou verzi seriálu Smysl pro tumor. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Skvělá podívaná, trošku mi to připomínalo outer Banks ale vůbec nevadí. Skvěle herecké obsazení, napínavý dramatický příběh. Bohatí a chudí nešlo nikdy dohromady. ()

etienne 

všechny recenze uživatele

pre mňa celkom milé belgické prekvapenie - aj so známymi hercami z výborného Undercover. V seriály sa pomerne dosť pije a nemám pocit, že by to malo byť samoúčelná lichôtka na dobré šampanské, skôr snaha ukázať odvrátenú stranu tejto mimočasovej aktivity. Záver relatívne otvorený možnosti na druhú sériu. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno