Reklama

Reklama

Zátoka ticha

Trailer

Obsahy(1)

Sam nemůže zapomenout na den, kdy byl zbit ve škole třídním rváčem Georgem. Ani jeho starší bratr Rocky nechce, aby zapomněl. Společně se svými nejlepšími kamarády Rocky naplánuje pro George nevinný vtípek s lekcí pokory. Plán se však tragicky zvrtne a všichni musí projít skutečnou lekcí o nesení odpovědnosti za své činy. Snímek o přátelství, toleranci a odpuštění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

heyda 

všechny recenze uživatele

Ten potenciál byl docela velký, námět měl něco do sebe, bohužel zpracování žádná sláva (film o 86 minutách takovýho žánru přece nudit nesmí). Holt chyběla zručná ruka režiséra, která by tomu dala větší spád a napětí. Ale to už je jedno. Když posčítám klady a odeču zápory, tak se dostanu na nějakých 60% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Utopenie je vraj jedna z najpríjemnejších smrtí a pre toho tlusťocha hnusného to bola príliš príjemná smrť. Neviem, prečo sa tá mládež nad tým tak trápila, jeden tlustoprd hore dole. Apropo, niekto tu pred 14 rokmi napísal, že o týchto skvelých hercoch budeme ešte počuť... Trikrát som prešiel zoznam a naozaj som o nijakom z nich doteraz nepočul. Niektorých má problém spoznať aj Google. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový, ale velice povedený dramaticko-melancholický film o tom, jak se nevinný žertík zvrhne v tragédii, která změní všechny zúčastněné a o nepochopení odlišné osobnosti, která je nesociální a svůj úděl si vlastně i zaslouží, ale též není jen dvourozměrná. Jacob Aaron Ester natočil komorní drama, které je přímočaré, s minimem vedlejších odboček a naprosto reálné. Věřím, že se toto mohlo i může kdykoli a kdekoli na světě stát s podobným průběhem. U proto palec nahoru a čtyři slunce letí. 75% ()

Triny 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si říkala, že já na drama moc nejsem, ale tenhle snímek se mi moc líbil.. Atmosféra filmu je nádherně napjatá, charaktery mladých herců, krásně různorodé, a to všecko dohromady funguje tak, že se neustále sami sebe ptáte, jak to bude dál, co asi teď udělají, no to snad nemyslí vážně..... určitě jsem to neviděla naposledy.. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Plná očekávání jsem si pustila film, který má 71 % hodnocení s tím, že si to užiju, ale přišlo spíš zklamání. Poměrně jednoduchý děj, který byl docela předvídatelný včetně závěru. Chybělo tam víc napětí a možná, když jsem si představila sebe v jejich letech a v této situaci, tak vím zcela bezpečně, že takový scénář by se určitě nekonal. Z herců mě tam asi nejvíc zaujala čtrnáctiletá Carly Schroeder, která tam měla pro sebe pouze maličký prostor. Ale chválím za dobré vystižení ponuré atmosféry a co se mně líbilo, tak to byl určitě soundtrack. Škoda, ale nad trojku dnes nepůjdu. Možná to ovlivnil i fakt, že jsem to viděla v dabingu. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama