Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Aang se ve vězení potká s králem, který je blázen do her. Sourozenci chtějí svého parťáka najít, ale nejdřív se musí přestat handrkovat a vymotat se z temného tunelu. (Netflix)

Recenze (8)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Kráľom národa Zeme je Aangov priateľ z detstva Bumi. Ten sa rozhodne Avatara preveriť a tak Aang musí zdolávať jednu skúšku za druhou aby sa preukázal.  Súrodenci zatiaľ blúdia v tuneloch pod hradom aby zachránili svojho kamaráta. Zuka stojí pred voľbou či zachráni priateľa alebo vyhovie otcovi a dolapí Avatara. Prevedenie: Asi o dve dekády lepšie ako predchádzajúca časť. Ešte viac by ma to dostalo ak by sme sa identitu Bumiho dozvedeli až pri záverečnom súboji ale aj tak to bolo celkom dobré. Je vidno, že ak menej hrajú deti dá sa na to aj viac pozerať. 60% ()

H4daon 

všechny recenze uživatele

V původním seriálu krása této epizody spočívala v tom, že až ke konci Aang zjistí pravou identitu krále. Bohužel tady se z nějakého neznámého důvodu rozhodli jeho identitu prozradit hned z kraje a tím se díl připravil úplně zbytečně o velice zajímavou zápletku. ()

Keks 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Bumiho jsem se těšil už od traileru, protože původní epizoda je pro mne klasická záležitost a jedna z nejoblíbenějších epizod první série. Zde ale dorazilo celkem zklamání...král je sice správně šílený, ale ztratil tu dětinskost díky níž byl tak ikonický. Dále zde máme celkem zvláštně podstrčenou linku s Jeskyní dvou milenců (nebo milenek, to je celkem jedno), která v podstatě úplně ztratila svůj účel rozvíjení vztahu mezi Aangem a Katarou (Aang nebyl ani přítomen), svoji linku si i nějak dojedou Jet s vynálezcem, ačkoliv Jetova byla taky taková nedokončená, ale budiž (tady jsem chtěl víc jeho bandy ale tak snad se dočkáme Dne černého Slunce ;D), tento díl táhne nahoru linka Iroha a Zuka, která je jako vždy úžasná a proti které nemám žádné výtky. ()

Reklama

Reklama