Reklama

Reklama

VOD (1)

Geniální specialistka na boj proti teroru nedůvěřuje umělé inteligenci, ani co se za nehet vejde. Při zoufalém honu na zlotřilého robota ale možná změní názor. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (177)

Azurose 

všechny recenze uživatele

Atlas sází na jistotu - jednoduchá premisa, dobré obsazení, kýčovité dialogy. Scénář není špatný, je napsaný tak, aby vždycky fungoval. Problémem ale jsou cringe dialogy a špatně vypadjící CGI. Špatně vypadající, ne špatné, všechno působí až pohádkovým vizuálem. Kdyby se tvůrci drželi premisy a vymáčkli z ní více, byla by to inspirativní podívaná, ale to se bohužel nestalo. Obsazení Jennifer Lopez je odvážnou volbou a dostává se průměrného hereckého výkonu. Dokázal bych si v její roli představit někoho jiného, komu bych to věřil více. Zkrátka průměrná podívaná. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Futuristické akční sci-fi béčko o hledání důvěry v druhé, ve které se snaží umělá inteligence vyhladit po technologické stránce vyspělé lidstvo. Proti však stojí vysoce inteligentní, avšak emocionálně labilní agentka Shepherdová, kterou ztvárňuje Jennifer Lopez. Právě její nesympaticky působící postava společně s přílišným využíváním „digitálního bordelu“ snímek nejvíce sráží. Atlas je svými častými hloubavými rozpravami mezi hlavními charaktery velmi podobný nedávno vydanému Kosmonautovi z Čech, avšak v porovnání s ním je Atlas podstatně akčnější. Pokud je to tedy element, který jste u filmu Johana Rencka postrádali, pak vám mohu Atlas doporučit, v opačném případě očekávejte velmi průměrnou podívanou s nepříliš atraktivní Jennifer. Na pomezí dvou, tří hvězd. Přiklaním se spíše k nižšímu hodnocení. 😕 (24.05.2024) ()

Reklama

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Tupoučký výplach ideální, pro šichťáka co přijde po těžkym dnu domů z práce a chce si bez přemýšlení užít svou vydřenou OLED telku s Atmos barem a udělat sousedům s lahvoněm na dvě hoďky peklo. :) A přesně tak nějak jsem to udělal včera já :) , ale tedy na mě už to bylo tupoučké, ploché, béčkové až moc. Nezachrání to ani odkazy na Terminátory, Vetřelce atd.  Dokoukat se to dalo, akorát tedy netuším co tam dělala "DžejLou", ta tam byla fakt jak pěst na oko. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Osekaný Titanfall - bez koulí. Doslova. Slabší triky, děravý scénář a nesympatická hlavní hrdinka. Není to jen o tom, že by Lopezka hrála špatně, hraje nesympatickou krávu, kterou agent Smith musí otesat. Podivné dialogy, tuctová akce a jediné co se dá pochválit je vztahová linka s Titánem. Nejhorší je ovšem marný Simu Liu jako hlavní padouch. S tím hloupým výrazem a přiblblým úsměvem je spíš k smíchu než že bychom se ho báli. Gosling je mnohem lepší Ken ()

zberatel 

všechny recenze uživatele

Ja milujem tieto akčné sci-fi béčka. Teda v prípade že sú v správnom pomere namiešané a tento u mňa je. Dabing to možno asi zlepšil, keďže JLo nepatrí do prvej ligy, ale na to som si pri sledovaní jejich filmov už zvykol 😁. Dialógy neťahali vobec za uši, klasické klišé a čo je hlavné, bavilo ma sledovať ako sa postupne búra jej bariéra voči Smithovi 🙂. ()

Galerie (162)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa v Los Angeles a na Novom Zélande. Natáčanie začalo 26. augusta 2022 a skončilo po troch mesiacoch 26. novembra 2022. (Arsenal83)
  • Rekvizita Harlanova (Simu Liu) procesoru je ve skutečnosti stará elektronická cigareta připojena modelářským konektorem dean-T. (UncleMorty)
  • QR kód na „psích známkách“ Atlas Shepherd obsahuje číslo 12761760 (kód je vidět a lze načíst v čase 01:47:41). (jDanek)

Reklama

Reklama