Reklama

Reklama

VOD (1)

Geniální specialistka na boj proti teroru nedůvěřuje umělé inteligenci, ani co se za nehet vejde. Při zoufalém honu na zlotřilého robota ale možná změní názor. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (192)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Pokud se vám zasekl ovladač na tlačítku Netflix s obličejem zbídačené zpěvačky, herečky, módní návrhářky, tanečnice upřímně vás lituji. Jennifer v tomto scifi spektáklu o další hrozbě androidí vyvražďovačky vleze v jedné minutě do robota a už vám nesleze se svým uštěkaným, protivným, uzoufaným obličejem s vadnoucí trvalou z obrazovky. Bez techniky si neprdne a s přispěním lacinějších triků a všemožných výcuců z Avatara či Na hraně zítřka si musí vyřešit osobní terminaci starého známého. Ostatní postavy nehrají žádnou roli jsou tam jen, aby umřeli či se zeptali jestli je hrdinka vpořádku. Vše z futuristického světa u nás či na nějaké planetě v Andromedě je udělané jen jako generická výplň na pozadí a nefunguje to. Dám jednu hvězdu a ocenění zlatou malinu paní Lopézové za hrdinský výkon nesympatické analytičky. 20% ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Dal jsem Atlas aspoň rychloposuvem, protože "velcí roboti dělají bum" - a je z toho pak docela ok díl Love, Death & Robots. CGI vypadá VELMI jako by bylo vyrenderované v Unreal Enginu, což by byl od Netflixu dost rozumný krok, takových filmů by si mohli s vyhaslými hvězdičkami jako JLO levně vychrlit dvacet za rok a vytěžit nenáročné předplatitele co chtějí jen po práci u něčeho zabít čas - když to funguje Asylu, proč ne jim. No ale když vidím ten rumored rozpočet 100+ mega, tak to asi jako takovou lacinou výplňovku úplně nemysleli... ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

"JSME JEDNODUŠE VAŠÍ LEPŠÍ VERZÍ." Jako bývalý pařan různých her mi to přišlo vyloženě v pohodě. Žádné velké umění, žánrovka, CGI v rámci televizní obrazovky OK, dokonce i ta Lopezová nepůsobí rušivě, naopak, překvapilo mě, jak se do toho herecky opírá (ano, v několika momentech byla hysterická, ale vzhledem k zápletce to dávalo smysl). 60% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

J. Lo sa vrátila takmer k baraniemu účesu z minulosti a zahrala si múdru agentku, čo je fakt dobré, že aspoň zahrala, lebo v  súkromí je tak chytrá, že nedokáže rozpoznať ani pohlavie svojej dcéry. Zrejme nikdy neprebaľovala. A dá sa povedať, že so stále tmavšími zábermi sa dokonca miestami zdá, že nestarne. Čo sa nedá povedať o hereckom umení, lebo to nevidieť ani za tmy, ani za svetla. Neviem, kto jej dáva roly a prečo si myslí, že práve v tomto vynikne, ale pokiaľ neoznačí ešte minimálne ďalších dvoch-troch príbuzných za nebinárnych, nevyzerá to s jej hereckou kariérou až tak ružovo. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Osekaný Titanfall - bez koulí. Doslova. Slabší triky, děravý scénář a nesympatická hlavní hrdinka. Není to jen o tom, že by Lopezka hrála špatně, hraje nesympatickou krávu, kterou agent Smith musí otesat. Podivné dialogy, tuctová akce a jediné co se dá pochválit je vztahová linka s Titánem. Nejhorší je ovšem marný Simu Liu jako hlavní padouch. S tím hloupým výrazem a přiblblým úsměvem je spíš k smíchu než že bychom se ho báli. Gosling je mnohem lepší Ken ()

Galerie (164)

Zajímavosti (4)

  • QR kód na „psích známkách“ Atlas Shepherd obsahuje číslo 12761760 (kód je vidět a lze načíst v čase 01:47:41). (jDanek)
  • Natáčalo sa v Los Angeles a na Novom Zélande. Natáčanie začalo 26. augusta 2022 a skončilo po troch mesiacoch 26. novembra 2022. (Arsenal83)
  • Film byl inspirován sérií videoher „Titanfall“. (Vitox)

Reklama

Reklama