Reklama

Reklama

VOD (1)

Geniální specialistka na boj proti teroru nedůvěřuje umělé inteligenci, ani co se za nehet vejde. Při zoufalém honu na zlotřilého robota ale možná změní názor. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (193)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|30%| Sakra, to bylo ale táhlé. Technicky to bylo pěkně natočené, sice hodně CGI, ale přehlední to bylo a vizuálem to bylo dobré, jenže mě to bavilo tak první půli znovu a pak už jsem u toho usínal. Těch výbuchů tam bylo dost a děj jsem vůbec nevnímal, jak byl nezáživný. Ani ta Jennifer Lopez to zde moc nevytrhla. Vypadá furt slušně, ale její postava mě nebavila. Nechci dát jen 1*, zásadní chyby to nemělo, jen to bylo prostě bez náboje, bez napětí a bez atmosféry. Zavřu všechny oči a dám slabou 2*. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Časy kedy som očakával takmer novú hru s očakávaním, občas s predobjednávkami sú už dávnejšie preč ale prečo ma asi po 20 minútach tohto filmu napadlo že čochvíľa sa zrejme objaví nový Titanfall? A čuduj sa svete potom som objavil akýsi článok že údajne chlapci z elektronik aids naozaj medzi predobjednávky zaradili titanfall tretí.Svojim spôsobom v dobe keď každý vypína všetky povolenia aplikácii, keď sú kroky winu či smart telefónou, televízorov a hodiniek tak zabrzdené že s radosčou kupíte tie od xiaomi za 35 eček československých ako nejaký výkladný kúsok od džíšoku za 280 v ktorom vydrží batéria niekedy aj celý deň kým tá v xiaomi mi dala s prehľadom 9 dní sa niet čomu čudovať že niečo podobné vzniklo, teda najmä to ako skeptička nakoniec prijala užívateľské nastavenia svojich hodiniek...alebo robota či čo to bolo. Svojho času sa to hre Destiny oplatilo, staviť na masívnu reklamu tak asi Titanfall stavil na podobnú kartu a zavátal na Netflix. Či to bude mať (d)efekt, ukáže čas. Filmový ťažký priemer až podpriemer ktorý by naozaj uspel skôr ako počítačová hra, aj tie herecké výkony vyzerajú ako vyrobené AI... ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne ako fanúšika, ktorý Titanfall 2 zahral celý do konca už asi päť krát, jednak povinnosť a jednak príjemné prekvapenie od Netflixu, ktorý inak tvorí čokoľvek politicky megakorektné, len na príbeh a spracovanie zabúda. Fajn CGI, fajn príbeh, fajn zasadenie do exotického prostredia cudzej planéty, dobré fighty, vychytávky, komunikácia s vlastným mechom rovnako ako v spomínanom Titanfalle. Slušný kasting na oboch stranách, rozumná dĺžka, skvelá akcia, čo viac si priať? Už len skutočný Titanfall s poriadnymi mariňákmi v kokpite ako sexi alebo predsa len Jennifer Lopez. Takéto snímky veru ja môžem, tak pôjdem proti prúdu a napriek nízkym hodnoteniam tu na ČSFD som asi čakal natoľko slabý snímok, že sa mi to normálne zapáčilo, jednoducho Brad Peyton sa nezaprie, skúsenosti získal na väčších filmoch typu San Andreas či Rampage alebo Journey 2, v podstate trio s The Rockom v hlavnej úlohe. Tak inak ospevované Jung_E plýtvalo potenciálom ďaleko viac, toto ho slušne využilo a vedel by som si predstaviť pokračovanie s úplne iným príbehom a zasadením. Za mňa teda viac ako len dobré štyri hviezdy. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Další z filmů kde si jen odškrtáváte jednotlivé sekvence a scénky a klišé. Hrdinka je chytřejší než AI a dokazuje to hraním šachů s PC a taky tím že při odchodu mezi dveřmi zahlásí "ŠACH MAT", největší AI záporák chce zachránit lidstvo a zemi tím že bude zabíjet lidi dřív než zabijí oni sebe, hrdinka a záporák mají společnou minulost, hrdinčina matka "to myslela dobře", hrdinka se sere tam kam nemá, hrdiní vojáci do jednoho umřou a hrdinkla je na všechno sama, hrdinka musí věřit AI a musí se spolu naučit spolupracovat, hrdinka odhaluje tajné informace, souboj dobra se zlem, hodná AI umírá za pláče hrdinky, hodná AI neumřela a hrdince stéká slza po tváři že Smith je zpěta ještě stihla povýšit na nejvíc nejdrsnější paní vojákovou takže teď velí skupince jiných hrdinek (převážně žen, protože muži jsou asi fakt úplní idioti) Jennifer na svůj věk vypadá sice dobře, peníze to stárnutí umí utlumit ale herečka z ní nikdy asi nebude. Občas mi přišlo že sice věděla v čem hraje ale zapoměla hrát. Chytrou paní jsem jí moc nevěřil. Netflix sice neřeší peníze ale to nezaručuje kvalitu. Beru že má odvahu dělat i béčka a céčka ale bohužel, ty kvality to pořád postrádá. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Je to, jak když člověk hladový vleze v cizím městě do nějaké restaurace, divně to v ní zapáchá, chvíli váhá, přeci jenom usedne, stůl je upatlaný, dlouho nikdo nejde, jídelní lístek nezaujme, servírka otrávená, pivo má výraznou podmíru, ale furt to pro hosta nejsou takové varovné signály, aby se zvedl a zmizel. Jennifer Lopez tu zoufale naráží na své herecké mantinely, i když oceňuju, že se snaží. Zelené plátno jí místy láme vaz. Simu Liu je podobný průšvih. Trikově je to nevyrovnané, scenáristicky bez nápadu. Dějově se tu vypisovat nebudu, protože překvapit tvůrci nedokážou. Unylá režie Brada Peytona dala prostě vzniknout rutinní přeplácené blbůstce, která drze vykrádá jiné a lepší sci-fi filmy a která je zároveň otravně dlouhá. Vesmírná nuda. ()

Galerie (164)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa v Los Angeles a na Novom Zélande. Natáčanie začalo 26. augusta 2022 a skončilo po troch mesiacoch 26. novembra 2022. (Arsenal83)
  • Film byl inspirován sérií videoher „Titanfall“. (Vitox)
  • QR kód na „psích známkách“ Atlas Shepherd obsahuje číslo 12761760 (kód je vidět a lze načíst v čase 01:47:41). (jDanek)

Reklama

Reklama