Reklama

Reklama

VOD (1)

Geniální specialistka na boj proti teroru nedůvěřuje umělé inteligenci, ani co se za nehet vejde. Při zoufalém honu na zlotřilého robota ale možná změní názor. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (189)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Vizuálně docela pěkný snímek, který sice nic nového nepřinesl, vykradl kde co a se scénářem se taky zjevně nikdo moc nepáral. Nicméně dohady Jennifer Lopez se Smithem byly vtipné, akce dosti a stopáž nebyla extra přepálená. Díky tomu se to dalo shlédnout docela v pohodě. Jasně herci tam moc nepředvedli, i když Jennifer jako Atlas ušla a na ni bych řekla, že předvedla své maximum. Do kina bych na to nešla, ale na Netflix dobé. Za mne 55%. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi příjemný vizuál. Na JLo mě štval jen dabing, ale to bych jí úplně nevyčítal... Super efekty, nabušené technikou a i když si myslím, že se film bral víc vážně, než měl, u mě zavládlo spíše nadšení. Dobrý příběh, parádní prostředí. Jennifer si nehraje na nic víc, že by jí věk dovolil a i ty se musí ocenit. ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Atlas je nadupadá akční scifárna, která docela příjemně překvapila.. Bohužel mám menší problém s tím, jak se to snaží kopírovat Avatar (a Terminátora a nejnovějšího Stvořitele, atd.), a zároveň se to snaží o to, aby to jako kopie nevypadalo.. Efekty jsou celkem povedené a hi-tech, což se mi moc líbilo, ale trochu jsem nedůvěřoval obsazení Jennifer Lopez, ale docela to zvládla, i když bych tam spíš viděl někoho neokoukaného, ale nevadí.. Co se týče příběhu je strašně předvídatelný, a možná trošku moc akční- no prostě se to veze na současné oblibě AI a stříleček, někdy míň je víc.. Ale celkově převažuje spíš spokojenost, pár vychytávek tam bylo fakt super, a konec docela zajímavý...70% ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Klasické sy-fly z dílny Netflixu = přetrikovaná čalamáda s vizuálem, příběhem a dialogy jak vystřiženými z nějaké FPS hry (zde byl zřejmě vykraden Titanfall 2), pročež divák během sledování zase jednou prožívá silný pocit chybějícího džojova styku, naředěná Bledým Ranrem a klasickým rodinným hovnotováním, v níž cca tři čtvrtiny stopáže sledujeme Lopézku, resp. její horní polovinu (asi aby nebyla vidět její olbřímí prd…zadí - což samozřejmě pozitivně kvituji), an během ozdravného trekingu v rámci léčby čerstvé otevřené zlomeniny holeně vede assimovsky bolehlavovou disputaci, z níž by musel ochabnout Dick i HALovi 9000, se svým hájtek běžeckým trenažérem. A nejhorší na tom je, že tu brutálně překvapivou pointu jsem správně tipnul už asi po 15 minutách, pročež zbytek filmu jsem se v podstatě toliko královsky nudil. Jediné pozitivum krom těch několika momentů s Markem, který měl doufám k čum(r?)ákování v takové slátanině opravdu velmi Silnou motivaci (snad měla aspoň sedm nul), tak spatřuji v tom, že to sumasumárně vzato mohlo být i horší. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Časy kedy som očakával takmer novú hru s očakávaním, občas s predobjednávkami sú už dávnejšie preč ale prečo ma asi po 20 minútach tohto filmu napadlo že čochvíľa sa zrejme objaví nový Titanfall? A čuduj sa svete potom som objavil akýsi článok že údajne chlapci z elektronik aids naozaj medzi predobjednávky zaradili titanfall tretí.Svojim spôsobom v dobe keď každý vypína všetky povolenia aplikácii, keď sú kroky winu či smart telefónou, televízorov a hodiniek tak zabrzdené že s radosčou kupíte tie od xiaomi za 35 eček československých ako nejaký výkladný kúsok od džíšoku za 280 v ktorom vydrží batéria niekedy aj celý deň kým tá v xiaomi mi dala s prehľadom 9 dní sa niet čomu čudovať že niečo podobné vzniklo, teda najmä to ako skeptička nakoniec prijala užívateľské nastavenia svojich hodiniek...alebo robota či čo to bolo. Svojho času sa to hre Destiny oplatilo, staviť na masívnu reklamu tak asi Titanfall stavil na podobnú kartu a zavátal na Netflix. Či to bude mať (d)efekt, ukáže čas. Filmový ťažký priemer až podpriemer ktorý by naozaj uspel skôr ako počítačová hra, aj tie herecké výkony vyzerajú ako vyrobené AI... ()

Galerie (164)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa v Los Angeles a na Novom Zélande. Natáčanie začalo 26. augusta 2022 a skončilo po troch mesiacoch 26. novembra 2022. (Arsenal83)
  • QR kód na „psích známkách“ Atlas Shepherd obsahuje číslo 12761760 (kód je vidět a lze načíst v čase 01:47:41). (jDanek)
  • Film byl inspirován sérií videoher „Titanfall“. (Vitox)

Reklama

Reklama