Reklama

Reklama

VOD (1)

Geniální specialistka na boj proti teroru nedůvěřuje umělé inteligenci, ani co se za nehet vejde. Při zoufalém honu na zlotřilého robota ale možná změní názor. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (184)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Technicky to nebylo zase tak špatné, ale co je to platné, když scénář šustí papírem a JLo sem to prostě nevěřil (což je vzhledem k tomu že je na obrazovce 95% času docela problém). O tom jak moc napínavé to bylo asi nejlépe svědčí to, že u “velkolepého” finále sem usnul, přičemž sem si to následně vrátil a usnul ještě jednou. Na to že jsem nečekal vůbec nic je to i tak zklamání a takový Stvořitel je oproti tomu geniální masterpiece…40% ()

tavlas 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam hrál, kdokoliv jiný mohl to být sci-fi béčková pecka. Ovšem Netflix tam musel nasrat učesanou/neučesanou, stárnoucí krávu. Po dobu116 minut je člověk nucen se dívat na obličej  neherečky/nezpěvačky, která se snaží být chytřejší než AI, což sama na začátku filmu vyvrací. Mimochodem, jestli je cena za nejvíc nevhodně oblečené elastické kalhoty, výhra jde Jennifer. Klasická Netflix sračka, kterou nás tato nej půjčovna filmu zásobuje cely rok. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nepřišlo mi to tak tragický, jak bych od Netflixu čekala, že to bude. Jennifer mi jako herečka nevadí, její snímky si docela i užívám. Tady to místy zbytečně přehrává, ale místy jí to i jde, takže se na to koukat dá. Nicméně celé to táhne Smith, což je docela vtipný, vzhledem k tomu, že se jedná o AI. Ale bez něho by to bylo na jednu hvězdu. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Futuristické akční sci-fi béčko o hledání důvěry v druhé, ve které se snaží umělá inteligence vyhladit po technologické stránce vyspělé lidstvo. Proti však stojí vysoce inteligentní, avšak emocionálně labilní agentka Shepherdová, kterou ztvárňuje Jennifer Lopez. Právě její nesympaticky působící postava společně s přílišným využíváním „digitálního bordelu“ snímek nejvíce sráží. Atlas je svými častými hloubavými rozpravami mezi hlavními charaktery velmi podobný nedávno vydanému Kosmonautovi z Čech, avšak v porovnání s ním je Atlas podstatně akčnější. Pokud je to tedy element, který jste u filmu Johana Rencka postrádali, pak vám mohu Atlas doporučit, v opačném případě očekávejte velmi průměrnou podívanou s nepříliš atraktivní Jennifer. Na pomezí dvou, tří hvězd. Přiklaním se spíše k nižšímu hodnocení. 😕 (24.05.2024) ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Atlas je nadupadá akční scifárna, která docela příjemně překvapila.. Bohužel mám menší problém s tím, jak se to snaží kopírovat Avatar (a Terminátora a nejnovějšího Stvořitele, atd.), a zároveň se to snaží o to, aby to jako kopie nevypadalo.. Efekty jsou celkem povedené a hi-tech, což se mi moc líbilo, ale trochu jsem nedůvěřoval obsazení Jennifer Lopez, ale docela to zvládla, i když bych tam spíš viděl někoho neokoukaného, ale nevadí.. Co se týče příběhu je strašně předvídatelný, a možná trošku moc akční- no prostě se to veze na současné oblibě AI a stříleček, někdy míň je víc.. Ale celkově převažuje spíš spokojenost, pár vychytávek tam bylo fakt super, a konec docela zajímavý...70% ()

Galerie (164)

Zajímavosti (4)

  • Film byl inspirován sérií videoher „Titanfall“. (Vitox)
  • Natáčalo sa v Los Angeles a na Novom Zélande. Natáčanie začalo 26. augusta 2022 a skončilo po troch mesiacoch 26. novembra 2022. (Arsenal83)
  • Rekvizita Harlanova (Simu Liu) procesoru je ve skutečnosti stará elektronická cigareta připojena modelářským konektorem dean-T. (UncleMorty)

Reklama

Reklama