Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Úplně vymydlená pani doktorka strčí do banku čtyrycet let na bejvák,kerej si sama i podpálí,takže si střelí časosukci v exekuci.A její starej v tom kšeftu eště dělá kariéru.Jak dojemné!Kucinál.No brain,no pain.Prodáš leta,najednou seš v důchodovym věku ale nemáš vodmakáno,takže penze adieu.A to se vyplatí. ()

exree 

všechny recenze uživatele

První půlka super, tomu vykreslení světa jsem věřil, postavy vypadaly taky v pohodě. Ale od toho co dojeli do toho hotelu v Litvě, tak jsem měl pocit jako by lidi co makali na scénáři k první půlce dali výpověď a místo nich to dodělal nějaký intern. Jako je fajn, že i opuštěné hotely v Litvě vypadají líp než ty v Česku, že tam je elektřina zadarmo a tak, ale co to sakra je. Vodní bahno tak husté, že polyká lidi. No a hlavně rebelové kteří mají fakt divnou taktiku vyjednávání/exekuce jejich plánů, "ochranka" totálně neschopná... no prostě od té půlky tam nebylo uvěřitelné už vůbec nic, a je to celkem škoda ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Asi budu u tohoto výroku v českém rybníčku v menšině, ale zastesklo se mi po poslechu němčiny a zabrousil jsem k něčemu, co už si skřížilo mou pozornost během své letní premiéry, aby to rychle zapadlo prachem a nátlakem dalších tun obsahu. V ráji je dystopické sci-fi, které je přesným prototypem cesty po schodech. Bohužel ale té, kde začínáte nahoře a míříte střemhlav dolů. Na začátku filmu jsem byl extrémně zaháčkován, žral každý detail, nechal se unášet vizuálem i podmanivým soundtrackem a fandil ústřednímu páru. S každou další desítkou minut ale všechna výše zmíněná pozitiva začala upadat a u toho roztodivného konce jsem jen doufal, že tím tvůrci nenaznačují ambice jakkoli pokračovat. Ale cením mezinárodní spolupráci s Litvou, státy jako tento to potřebují. [viděno na Netflixu 28.4.2024] ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Dávám vysoké hodnocení, protože: Moc korporátů začíná přesahovat moc zvolených vlád. Klidně si dnes pořídí soukromou armádu a zaplatí policii, soudce kohokoli. Jsou stejně velkým nebezpečím pro demokracii jako totalitní režimy a není divu, že tento film volal po ozbrojeném odporu. K tomu řada zajímavých "výstřelů": Pobaltské země vystoupili z EU.... Migranti se ženou kamkoliv do Evropy....soukromé společnosti disponují technikou špičkových rozvědek.. Některým to trochu připomene Vyměřený čas z roku 2011, ale v zásadě jde o skvělé téma, výborně natočené s detektivní zápletkou a morálním poselstvím, které nelze ignorovat. Časem by se z lidí stalo jen krmení pro bohaté? Stačí se podívat, jak se "strážci demokracie" staly Orwellovými prasaty podřadné kategorie.. Vizuál dobře temný, hudba skvěle doplňovala a herci byli ošklivě přesvědčiví. Takže 70% a mimochodem: Určitě jste před spaním zhasli tu zapálenou svíčku? ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Sci-fi koketujúci s možnosťou obchodovania s ľudskými rokmi, s niektorými prvkami (miestami) nepriamo pripomínajúci určité časti In Time. Minimum akčných, ktoré občas spôsobia ako snímky z B-čkových filmov. Vedenie príbehu nie je zlý, ale v druhej poloviny to trochu stráca na tempe. Záver nie je taký rázny, akým by mal byť. Rozbor charakteru postáv je spíš na priemernej úrovni (vývoj a premena jedného charakteru je však dobre viditeľný). V rukách skúsenejšieho režiséra by to mohol dopadnúť ešte lepšie. Po VEĽMI dlhom období jeden pomerne slušne natočený a rozohraný film v produkcii Netflixu. Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama