Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milostný příběh o dospívající dívce a její lásce, která je shodou okolností mrtvola. Poté, co ho souhra děsivých okolností přivede zpět k životu, se ti dva vydají na cestu za láskou, štěstím – a několika chybějícími částmi těla. (JasonCZ)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (16)

Fifer 

všechny recenze uživatele

Trademarky scenáristky Diablo Cody jsou tu patrné. A její filmy jsou divné a ne vždy populární u většinového publika (s výjimkou Juno). Vizuální stránka je skvělá. Ano, není to zas tak originální a kopírujete to řadu vzorů (Burton - Střihoruký Edward), ale je to režisérčin debut, takže si myslím, že nás možná ještě překvapí lepšími kousky. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Love Story s mrtvolným zápachem. Škoda. Určitě se z toho dalo vytřískat daleko víc. Nebo alespoň já jsem od toho čekal daleko víc co se týče humoru a popravdě jsem to čekal i krvavější. Podívat se na to sice dalo ale nejde o nic k čemu bych se znovu a rád vracel. Možná to ocení víc ženské publikum. 2hvězdy ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Má to parádne kulisy (a vôbec nevadí, že to z časti vykráda Tima Burtona s prímesou neónových svetiel ala 80s zo Stranger Things) ... a to je celé. Inak je Lisa Frankenstein síce nie úplne zle natočený, aj keď to môže vyznieť parodoxne vzhľadom na konečné hodnotenie, ktoré udeľujem, ale neskutočne prázdny film, navyše akosi podivne uchopený. Nefunguje to ani ako taká good-feeling hororovo-nehororová romanca (typu Warm Bodies), ani ako taká čudná komédia, na to sa to drží až príliš pri zemi a už vôbec nie ako horor. Taký absolútene nijaký film. Nechápem uvedenie do amerických kín, toto by zapadlo aj na streame. CELKOVO: 3/10 ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc.Na tento film jsem se těšil kvůli Colovi Sprousovi.Vyvinulo se z toho romantické drama s prvky hororu. NO PROČ NE.ALE MĚLO TO ŠILENĚ POMALÉ TEMPO, ALE NÁPAD A SCÉNAŘ TO MĚLO DOBRÝ, HERECKÉ VÝKONY TÉŽ A DOKOUKAL JSEM TO NA JEDEN ZÁTAH.JE SKODA, ŽE COLE MÁLO HRAJE, ZASLOUŽIL BY SI VÍC PŘÍLEŽITOSTÍ A DOUFÁM, ŽE JEŠTĚ NATOČÍ LEPŠÍ FILMY NEŽ BYL TENTO FILM.60%. ()

Dombzila 

všechny recenze uživatele

Lisa Frankenstein je docela zajímavá variace klasických romantických komedií, kde místo pohledného a charizmatického kluka máme oživlou mrtvolu bez pár částí těla, která je skoro 200 let po smrti. Nápad skvělej, ale provedení trochu pokulhávající. Zprvu vypíchnu nejsilnější stránku filmu a to vizuál, lokace a kulisy. Všechny tyto věci jsou na špičkové úrovni a ten film zkrátka vypadá opravdu krásně. Tady ale chvála končí. Bohužel humor, který by celý snímek mohl o úroveň zvednout tu sice není nejhorší (občas je i docela fajn), ale většinu času je takový meh. V celku je to teda snímek, který sice neurazí, ale ani moc nenadchne. 60 % ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Natáčalo sa v New Orleans v auguste a septembri 2022. (Arsenal83)
  • Lisa (Kathryn Newton) hovorí, že jej obľúbeným filmovým režisérom je "Pabst". Hovorí o GW Pabstovi, rakúskom režisérovi, ktorý režíroval filmy v rokoch 1923 až 1956. (Arsenal83)
  • Niektorí sa domnievali, že názov filmu je odvodený od spoločnosti „Lisa Frank“, spoločnosti známej výrobou pestrofarebných nálepiek a školských pomôcok v USA. Diablo Cody však ujasnila, že je to náhoda a názov je poctou postave z filmu Podivná věda z roku 1985, kde je vytvorená postava Lisa (Kelly LeBrock) po experimente inšpirovanom Frankensteinom. (Arsenal83)

Reklama

Reklama