Reklama

Reklama

Uprostřed ničeho

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Těhotná žena na útěku ze zničené totalitní země uvízne v přepravním kontejneru a na rozbouřeném moři bojuje o holý život. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Strašne uplakaný survival, ktorý má dobré momenty, no keď niekto hovorí, že je to jedno z najlepších kúskov, čo vyšli na Netflixe, tak to vypovedá len o tej streamovacej službe. Prídu tu však aj zaujímavé macgyverovské invencie, ako napríklad loviť ryby osratou plienkou, takže kto nemá na drahé prúty našiel alternatívu. Že ale utečenkyňu dali rovno do kontajnera, to mi prišlo až príliš migrantofóbne. Že sa Netflix nehanbí, takto tú neomarxistickú revolúciu predsa nedáme! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nádherná scifi rozprávka v podaní Nertflixu...teraz k realite. Utečenkyňa je síce bielej farby pleti, ale realita je iná. Tehotná žena síce prekonáva všetky prekážky, ale realita je tká že sa jednoducho drbne na rizikové tehotenstvo a jej prácu musí vykonávať niekto iný. A po rizikovom tehotenstve sa vráti na dva týždne do práce, povie že je rada že konečne komunikuje aj s dospelými ľuďmi, a čuduj sa svete sa drbne na ďalšie rizikové tehotenstvo :-D...že rodiny majú aj jej spolupracovníci ktorí musia vykonávať jej prácu ju vôbec, ale vôbec neserie...ufňukaný, prehnane dlhý a nudný film o ničom. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo dosť dobrý kontajner survival. Priznám sa, že som nevedel, čo čakať a do slova som sa nechal unášať vlnami a bol som zvedavý, aké nástrahy a prekážky, hlavná (sympatická!) hrdinka, bude zdolávať. Netvrdím, že je to dokonalé, pretože hlavnej hrdinke veľa vecí vychádza, no logicky aj musí, aby sa mohla posunúť ďalej (do ďalšieho levelu), inak by film skončil po pol hodinke. Anna Castillo to zahrala výborne a výborná je aj réžia, pretože film pri takmer dvojhodinovej dĺžke skoro vôbec nenudí, vždy ma čím prekvapiť a je napínavý a strhujúci až do samého konca.  80% - 4* ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Eu vyhlásí, že je na světě moc lidí a ať se s tím něco dělá tak Španělsko odchytává a zabíjí ženské a děcka ty před tím utíkají za hranice. Film sleduje hlavní těhotnou hrdinku co s manželem utíká dají jich do kontejneru (každý má vlastní)  a ten kontejner s ní  vypadne z lodi (opravdu by někdo riskoval dávat do kontejneru těhotné ženské v rizikovém stupni těhotenství ? Tak hlavně, že vadil pes.) . Pobavil mě komentář , že je to realistický survival jo opravdu je to tak skutečné jak létající žralok v sharknadu nejen, že se ten kontejner nepotopí zatímco ostatní co jsou stejné ano (jaké štěstí, že se dostala zrovna do toho co se nepotopil), ale on se nepotopí ani pokud je z více jak půlky plný .  Do toho jsou tam takové píčoviny jako ženská co rodí bez kapky krve  a lovení ryb na dětské hovna ( můžu akceptovat , že by jich to lákalo , ale pochybuji, že by to žraly). Od scény porodu už to nemá co nabídnout a stojí to na místě a konec je už k zasmání kontejner se potopí ona hledá dítě objeví se tam náhodně  velryba a pomůže jí. P.s. Někdo tu píše, že stačilo pořád vylévat tu vodu a bylo by po problému a má pravdu , ale režisér na to šel složitou cestou. P.s. 2 podle čeho počítala ty dny, když ze začátku neudělala do toho kontejneru díru a nevěděla jestli je noc nebo den to si jako řekla přičtu si 5 dní třeba? P.s. 3 Abych jen nekritizoval  pobavila scéna kdy chlápek vystřílí skoro celý kontejner a pes přežije a ten chlápek ho nechá žít P.s. 4 Co Niko přežil? Nevíme srát na něho řekl si režisér   60 procent ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé, aj keď zo začiatku som vôbec nechápal, čo sa tam deje. Prečo všetci utekajú? Nemôžu byť v krajine tehotné? Alebo decká? No proste miš maš kam sa len pozrieš. Samotný survival bol ale celkom fajn, aj keď ma miestami napadlo, že je to vlastne návod, ako sa stať supermanom. Žienka mi pripadala zo začiatku taká vetchá a ku koncu hotový MacGyver skrížený s Chuckom Norrisom. Slabý priemer. 55/100 ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Ačkoli se jedná o zajímavý příběh, je v něm mnoho dějových děr. Největší z nich by byl plovoucí ocelový přepravní kontejner. Je sice pravděpodobné, že by tyto přepravní kontejnery (některé z nich jsou vzduchotěsné) mohly plavat, ale při počtu děr v bocích kontejneru, ve kterém se nacházela, není možné, aby tento kontejner po všechny ty dny stále plaval. (Johnny.ARN)
  • Anna Castillo (Mia) nosila speciálně vyrobenou protézu dělohy pro scény, ve kterých se objevuje těhotná. (Johnny.ARN)
  • Film sa natáčal hlavne v španielskom prístave Tarragona. (Arsenal83)

Reklama

Reklama