Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Ostrov jednorožců začne ohrožovat temná síla. Odvážná holka s pěticí spolužáků proto musí vzít věci do vlastních rukou a společně zachránit oblíbenou kouzelnou akademii. (Netflix)

Recenze (5)

Kej7my 

všechny recenze uživatele

Dcera miluje jednorožce, ale ani přes to ji tento seriál nijak zvlášť nezaujal, ani ho nedokoukala. ()

Reklama

misa_laska 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál,  dcera 4 roky to miluje a mohla by to sledovat od rána do večera. Za mě koně,  pardon jednorožci stavbou těla, pohybem dokonalost. Toho si jako koňák a majitel skutečných koní cením. Potřebovali bychom víc takových seriálů. Takhle střídáme se Spiritem a víc nic... Mimochodem i syn 7 se na seriál rád dívá. Ale asi jsme také ovlivnění tím, že máme koně u baráku. Jinak já to taky viděla s dcerou stokrát, ale narozdíl od Ledového království mě to nevadí. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Kanadský výrobce hraček Spin Master se spojil s Netflixem a výsledkem je nový úspěšný brand. Unicorn Academy má všechno, hračky, figurky, knížky, seriál. Produkty jsou kvalitní, cílovka je spokojená, není co řešit. Představa, že každý obsah s dívčí hrdinkou je odvozený od Barbie, je naprosto mylná, stejně jako přisuzování kouzelné školy výhradně Potterovi. Fantasy světy s teenkami mají mnohem větší tradici, než by se mohlo zdát. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama