Reklama

Reklama

Depp vs. Heardová

(seriál)
  • Velká Británie Depp v. Heard
Trailer
Velká Británie, 2023, 2 h 26 min (Minutáž: 48–50 min)

Režie:

Emma Cooper

Kamera:

Jeff Hutchens

Hudba:

Edmund Butt

Hrají:

Johnny Depp (a.z.), Amber Heard (a.z.), Kate Moss (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Hollywoodem nedávno otřásl ostře sledovaný soudní spor, který na internetu způsobil úplné pozdvižení. V tomhle dokumentu poprvé zazní svědectví obou stran. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Skvělá věc! Tehdejší soudní tahanice jsem nestíhal sledovat z důvodu nepřehlednosti a protože toho bylo zkrátka moc, a tak jsem obzvláště vděčný za takovýhle výtvor. Je to stručné, ale zároveň obsáhlé těmi nejpodstatnějšími situacemi z výslechů, je to napínavé a šikovně dokumentárně vytvořené a hlavně je to všechno na jednom místě, ve třech dílech a bez zbytečných odboček nebo osobních názorů - zkrátka tak, jak to tehdy bylo. Z některých stran jsem slyšel, že má tenhle dokument výrazně nadržovat straně Amber, ale mě to tak rozhodně nepřišlo, naopak je celá série nestranná, háže špínu a zároveň i světlo na obě zúčastněné strany a to z ní dělá důvěryhodný zdroj informací, který mě prostě bavil a který jsem sjel na jeden nádech. Dobrý kus práce a ikdyž je rozsudek už na světě, pravdu se stejně asi nikdy nikdo nedozví, jelikož shrnutí nezveřejněných důkazů v závěru posledního dílu vyvolává jen další otázky a nejasnosti a naznačuje, že to rozhodně nebude tak jednoznačné, jak se může zdát... Užil jsem si to. ()

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Tak nějak netuším proč bylo potřeba to dělat jako 3 díly. 2 a kousek hodiny (snad 20 minut jedou titulky) by klidně mohly nechat v celku. Nehájím ani jednu stranu. Divadlo pro lidi které nemají na práci nic jiného než čmuchat kde co udělá nějaká celerbída. Kdyby byly oba bez viny, netahaly by to k soudu. Depp je už dávno ztracený ve svém pirátovi z karibiku a Heard je prostě namyšlený herečka s kozama. Ani jeden není natolik "dokonalej" že bych mu to vítězství přál. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Původně jsem tenhle “dokument” v očekávání tendenčního blábolu neměl vůbec v plánu, leč člověk míní a manželka mění, takže jsem se mu nevyhnul. K mému velkému přkevapení to ale nakonec taková tragédie není a i když tu je pár momentů, které by diváka měly/chtěly dostat na stranu Amber Heard tak se jim to moc nedaří a Deppovi fanoušky naopak ještě víc přesvědčí o tom že je Heard ulhaná dorota. Mě osobně tahle pidisérie nic nedala ani nevzala a i nadále jsem tým Johnny (byť přesvědčený o tom že i on má máslo na hlavě…a ne jedno)…60% ()

P.J.2 

všechny recenze uživatele

Jako, je to dobré jako dokument, zobrazující soudní stání ale i tak je mi proti srsti pitvat a vrtat se v životě dvou celebrit. Je úplně jedno, kde je pravda, tady ty stání vyhrávají sympatie k té či oné osobě, jediné pozitivum z hlediska přínosu dokumentu vidím v síle a moci sociálních médií a jejich vlivu na společnost, která je tu skvěle zobrazena. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele

Kde je pravda, to sa, samozrejme, nedozvieme. Ale urobené je to dosť nešťastne, úplne v duchu dneška: chce to byť zábavné, a la influencer... avšak ten materiál zábavný nie je ani trochu. Je to naopak veľmi ťažká, až tragická story. Navyše v druhom pláne ukazuje, aké jednoduché je manipulovať masami. Celkom sa bojím situácie, keď raz  tento svet vezmú do rúk súčasní mladí povrchní, emočne zabrzdení a nevzdelaní ľudia. ()

Galerie (5)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama