Reklama

Reklama

What You Wish For

Trailer

Obsahy(1)

Šéfkuchař, který má problémy s hazardem, utíká do latinskoamerické vily, kde na sebe vezme identitu jiného muže. (Tomas.C.1509)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Černá komedie, proč tu není v žánrech komedie?, o kuchaři Ryanovi, co je ze všech nejlepší. Dopředu je dobré nic nevědět, páč hlavní zvrat je pak zajímavý. Mně to tedy jako thriller nepřišlo a nechápu, proč se Ryan tvářil pořád jako bubák. Práce snů! Co by za to člověk dal. A on, místo aby si pochvaloval, tak mu pořád něco nevonělo. Chtěl bych se tu zeširoka rozepsat, jenže to by pak bylo pro ty, co už film viděli. A ti si obrázek o něm udělali sami. Hezký vizuál, sympatická Imogene a:-Dáte si polévku, inspektore?- ()

Polux 

všechny recenze uživatele

6/10 | Slušný gurmánský zážitek v podobě další z řady nenápadných žánrových, ehm, jednohubek, které nebodují hvězdným castingem (s výjimkou Stahla prakticky neznámé obsazení), produkčními hodnotami (několik herců, lokace tvořené jedním interiérem a jedním exteriérem a to je vše) nebo jinými obvyklými atributy (akce zcela absentuje, triky prakticky totéž, audiovizuál nevymykající se běžnému standardu podobných produkcí). | Namísto toho nabízí atraktivní kulinářskou premisu (o tom, jak náročné je kuchtit pro vybranou klientelu, se nedávno přesvědčil například Fiennes:-)), pomalé tempo, při kterém je dostatek času na pečlivé budování napětí a atmosféry a především nečekaný plot twist, který po krátké expozici rozestaví všechny figurky na šachovnici v čele s hlavní postavou do žánrově hodně vděčných pozic na to, aby se divák zbytek filmu nenudil. | Problémem je, že všechny potenciálně zajímavě vyhrocené situace, ve kterých se hlavní postava v průběhu děje ocitne a není jich zrovna málo, se odehrají, aniž by při nich došlo k nějaké divácky zábavné nebo alespoň uspokojující eskalaci, která by měla dopad na postavy a následující děj, respektive pokud náhodou taková situace nastane, je natočena způsobem, který veškeré snahy o zvýšení divákovy tepovky neguje. Což bohužel platí i pro samotné finále, které namísto toho, aby celý děj vygradovalo, tak skončí někde na půli cesty - ostatně jako celý film. | PeZet ()

Reklama

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Je fajn, když si pustíte film, o kterém nic nevíte a na konci po zhlédnutí jste velmi spokojeni s výsledkem. Film se rozvíjí pozvolna, kdy kuchař Ryan cestuje do Latinské Ameriky, nějaké malé chudé vesničky, ale zato do velmi luxusní vily. Do vily ho pozval kamarád Jack (taky kuchař, kuchař specialista), s kterým se neviděl 12 let. Jack se rozpovídá, že vaří pro velmi bohaté lidi a je za to velmi dobře finančně ohodnocen, ale šťastný není. To poté zjistí i samotný Ryan, že peníze nejsou všechno, i když on sám má finanční problémy. Dojde k prohození osobností mezi Jackem a Ryanem a vařit má právě Ryan. Zde se vše začne komplikovat. Když se ve vile objeví inspektor a poté nečekaná dámská návštěva, tak to byla nejlepší část filmu, kdy dochází na nepříjemné situace a otázky. Velmi povedený film, který určitě nebude pro každého. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Další z filmů u kterýho platí, že čím míň o něm bude divák vědět tím líp pro něho. Tudíž bez spoilerování se k filmu něco špatně píše. Tak snad jen pár slov. Snímek nabízí příběh kuchaře kterej má jistý finanční problémy. Naskytne se mu však příležitost vzít na sebe identitu jiného muže a možná se tak zbavit i svých finančních potíží. Jenže co když se tím, že si vzal cizí identitu dostal ještě do větších sraček? Zde je film zatím v červených číslech ale myslím si, že postupem času začnou % padat. Není to sice špatný ale za mě to zas takovej trhák(aby si zasloužil být v červených číslech není. Na jedno podívání je to ale OK. Slabší 3hvězdy. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Začiatok filmu bol zaujímavý , chlapík príde z UK kde mal problémy  za svojím kamarátom na dovolenku do vily ,kde zistí jeho pravý zámer až do dňa kamarátovej tragédie, následne sa začne vydávať pod jeho identitou prevezme jeho Job , ktorý je založený na varení ale nie na hocijakom, čo zistí časom ,keď do hry vstupuje policajt hľadajúci svojho synovca , film mi mierne pripomínal snímok Menu ale nieje to vôbec tak ,pretože je to povedal by som viac brutalnejsie, napätie nechýba , skôr je to Psychologický Thriller 3* ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama