Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Budoucnost se jeví opravdu hrozivě. Díky stále se zvyšujícímu počtu superhrdinů už na světě nezůstali téměř žádní zločinci, které by bylo možné mírnit a usměrňovat. Tato skutečnost nejvíc trápí miliardáře Lance neboli kapitána Úžasného, který tak nemá do čeho píchnout a nudí se. Aby město Champion City zažilo aspoň nějaké vzrušení, zaslouží se o propuštění obávaného gangstera Casanovy Frankensteina. To byla ale chyba. Casanova Frankenstein nelení a Lance unese. Druhořadí superhrdinové se dostávají nečekaně ke slovu. Jejich jasným cílem je osvobodit kapitána Úžasného z rukou nebezpečného šílence a zachránit celý svět. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

Mr.curry 

všechny recenze uživatele

Ben Stiller by jako superhrdina asi jen těžko hledal uplatnění, ale coby podobný "případ" už je na tom výrazně lépe. Celkem mě i překvapuje, že celému projektu nestál v čele - tohle by bylo přesně v jeho režii. Mít složený tým z hrdinů bojujících pomocí lopaty, vrhání vidliček nebo vlastních pšouků, šel bych se oběsit - jako divák jsem se ale královsky pobavil. ()

baclajean odpad!

všechny recenze uživatele

Ak chcete naozaj zbytočne stráviť 121 minút svojho života, pozrite si tento film. Vzhľadom na herecké obsadenie (predovšetkým Ben Stiller) som neočakával veľký a epochálny dej, ale aspoň veľa dobrých hlášok. Žiaľ, boli maximálne dve. Film neopantal absolútne ničím, v polovici som takmer zaspal. Bohužiaľ len takmer. Nie často hodnotím filmy ako "odpad", ale tu inak nemôžem. A vyčítam si, že rozpozeraný film vždy dopozerám do konca. ()

Reklama

Raketka29 odpad!

všechny recenze uživatele

Nepřišlo mi to ani zajímavé ani vtipné a ani dostatečně blbé. Takže jsem nevěděla jestli to brát vážně nebo jako pokus o parodii. Nedotklo se to ani jednoho a Ben Stiller opět maximálně nesympatickej. A nepotřebji se koukat na samé krasavce a modelky ale kdy filmaři pochopí že na chápkovi s uhrama co prdí není nic.... no vlastně NIC?! ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Výživný komiksový úlet, který vznikl jako velmi volná adaptace nezávislé série Flaming Carrot. Adaptace je to tak volná, že používá jen některé postavy a tu hlavní, podle které je celá řada pojmenována, opomíjí úplně. Všechno to působí silným parodickým tónem na superhrdinský žánr (jestli jsem myslel na konkrétní předobraz, tak Schumacherovy Batmany), naštěstí se ale nejedná o žádnou epizodkovou podívanou o šílených identitách a kostýmech. Film je navíc skvěle obsazen, co herecký post, to známá tvář a co je nejdůležitější, je i vtipný. 80% ()

choze 

všechny recenze uživatele

"VĚDEL JSEM, ŽE SE NEMůŽETE ZMĚNIT!" - "A JÁ VĚDĚL, ŽE TO VÍTE." - "VĚDĚL JSEM TO. A TAKY JSEM VĚDĚL, ŽE VY JSTE VĚDĚL, ŽE JÁ VÍM, ŽE VY VÍTE!" - "ALE JÁ NE, JÁ JEN VĚDĚL, ŽE VY VÍTE, ŽE JÁ VÍM. (s vítězným úsměvem) VĚDĚL JSTE TO?" - (zaváhá) "SAMOZŘEJMĚ." Sympatická parodie na superhrdiny, která měla tu smůlu, že přišla moc brzy. S unikátním obsazením a skvělými dialogy a hláškami a kde má hlavní superhrdina polepený kostým reklamami a naši hrdinové bojují se superpadouchy tak, že jim poškrábou auto vidličkou. A navrch cameo Michaela Baye. "A OBLÉKÁŠ SE JAKO BUZERANT." ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Casanova Frankenstein (Geoffrey Rush) jezdí ve voze Chevrolet Corvette z roku 1978 (Terva)
  • Policejní vozy použité ve filmu jsou Dodge Charger z roku 1968. (Terva)
  • Jde o první film, kde zazní píseň „All Star“ rockové skupiny Smash Mouth, která vznikla ve stejném roce jako film. V samotném původním klipu jsou postavy z tohoto filmu. (Zodd)

Související novinky

Van Damme bez Seagala

Van Damme bez Seagala

14.05.2009

Ale zato s britským řízkem Vinniem Jonesem. Možná je to nakonec lepší volba – Jonesovi spíš uvěříme, že je druhým nejlepším zabijákem na planetě, než nějakému hrochovi s copem. O čem je vlastně řeč?… (více)

Reklama

Reklama