Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joey Boca (Kevin Kline) je natolik posedlý životem, že vůbec neví, co se sebou. Přátelé, jídlo, hrátky, sex... všeho si užívá plnými doušky. Je majitelem tacomské pizzerie, má oddanou ženu Rosalii (Tracey Ullmanová), dvě roztomilé děti a nezměrnou chuť do života, která jej nutí vyvádět naprosté šílenosti – například spát s tolika milenkami, že se v nich sám ztrácí. Rosalie si odmítá připustit, že je jí manžel nevěrný. Když už se ale nemůže nadále vyhýbat pravdě, sama je nucena udělat něco šíleného – pokusí se Joeyho s pomocí své jugoslávské matky (Joan Plowrightová), lehce nekonvenčního, duchovně založeného kamaráda a dvojicí naprosto neschopných zabijáků (William Hurt a Keanu Reeves) zavraždit. (HBO GO)

(více)

Recenze (64)

misterz 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorú som už videl kedysi dávno, a na ktorú som akosi zabudol. Aj po rokoch mi dokázala vyčarovať úsmev na tvári a niektoré scénky dokonca aj zvlniť brušné svalstvo. Hlavne tí dvaja najatí zabijaci boli super. Dejová linka však nemá čo ponúknuť, ale aspoň nenudí. Lepší priemer. 65/100 ()

Clowie 

všechny recenze uživatele

Zprvu nepříliš nápaditý rodinný film o manželských problémech v podání Kevina Klinea a jeho ženy Tracey Ullman a její matky Joan Plowright je nade všechno povýšen neskutečnou epizodou dvou fetek Williama Hurta a Keanu Reevse. To, co předvádějí, patří ke zlatému fondu americké kinematografie (I love to death). Směji se pokaždé, když to vidím. ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Šílenější a zárověň geniálnější komedii byste jen těžko pohledali. Když jsem to viděla poprvé, naprosto mě to odrovnalo. Kromě výborného scénáře film hlavně táhnou herci v těch nejroztodivnějších kreacích. New age guy Rivera Phoenixe, zfetovaný Keanu Reeves, ital Kevina Klinea a jeho hádky se svou tchýní, všechno jsou to nezapomenutelné postavy, který tvoří nezapomenutelný film. ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

lehce nadprůměrná komedie, dalo by se říct taškařice, kterou si může člověk užít, když nad dějem nepřemýšlí. Záporem jsou trochu topornější herecké výkony a trochu docházející dech filmu, kladem naopak některé povedené vtípky a scény. Přesto asi nebudu mít potřebu se na film ještě někdy dívat, jednou to stačí ()

tron 

všechny recenze uživatele

Prvý raz to dávali v 90-tych rokoch na Markíze, pozeral som to s mamou a mohli sme sa pri tom uchechtať do bezvedomia. Predovšetkým huličsko-flákačská dvojka Keanu Reeves a William Hurt (!) bola neuveriteľná. Samotná zápletka je šialená. Dnes už to až taká bomba nie je, dosť to zostarlo. Napriek tomu je to myslím stále dostatočný dôkaz toho, že v 90. rokoch sa robili kvalitné komédie, ktoré mali hlavu a pätu (ďalej napr. Môj bratranec Vinny). Dosť veľkú škodu tu každopádne pácha môj vždy neobľúbený Kevin Kline. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (7)

  • John Kostmayer, autor scénáře, se ve filmu objeví jako Benny, zákazník pizzerie. (aluna)
  • Phoebe Cates hraje slečnu, o jejíž přízeň se na diskotéce uchází Joey. Kevin Kline hrající Joeyho a Phoebe Cates jsou v reálném životě manželé a mají dvě děti. (aluna)
  • Natáčelo se od 10. dubna do 20. července 1989 ve městě Tacoma (Washington, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama