Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se neblaze proslulý „Vrah šestnáctek“ 35 let po svých prvních vraždách vrací a zabíjí znovu, 17letá Jamie (Kiernan Shipkaová) se náhodou přesune zpátky v čase do roku 1987 a je odhodlaná vraha zastavit, než začne zabíjet. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

bourec 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem ani pořádně nevěděl, o čem to je. Asi po deseti minutách jsem si říkal, že by to mohla bejt svižná akčně komediální prča. To nebyla. Pak se objevil stroj času, a mě blesklo, že to bude parádní boj za záchranu mámy. Nebyla. Za poslední roky se vyrojilo spoustu neznámejch rádoby režisérskejch jmen, ale většina umí hovno. Shipka tady má narážky na věci, který v osmdesátkách byly normální, a teď jsou skoro až trestný. Celej film je podivně natočenej, podivně zahranej, prostě kokotina. 30%. A to nadhodnocuju.Ani nevím proč. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Naprostý zabiják je film, který zaujme už svým trailerem. Mě tedy zaujal. Čekala jsem komedii o cestování v čase se sériovým vrahem. Dostala jsem to? Ne tak úplně...    Začátek je skvělý. Dozvíme se o tom, co udělal před 35 lety "Vrah šestnáctek" a kde se nacházíme právě teď. S Jamie, která je neskutečně otrávená ze svojí mámy. Puberta. Co to řešit? Jenže Jamiina máma tehdy přežila a dodnes si to nese s sebou. Doslova! Jenže on je teď zpátky, aby svojí misi dokonal. A že se mu to povede. A tak se zdrcená Jamie (jak se hodí mít kamarádku, která staví stroj času) vrací (za velice vtipného pokusu o zamordování) do minulosti, aby všemu zabránila. To musí přece vyjít! Co by se mohlo pokazit?    Bavil mě námět. Ten není nijak originální, ale je v něm skvěle zakomponované, jak si film dělá legraci z Návratu do budoucnosti. Bohužel někdy až tak moc okatě, až to působí, že na tuhle berličku vsazí až moc. A přitom proběhne jenom slintnutí nad budoucím tátou, ne žádné pořádné moře slin. Přeci jen, on to sám předtím řekl. Na škole byl tak trochu debil.    Jenže jak přibývají minuty snímku, odchází i humor, a zbývá už jenom ta slasherová část, s tím dobrým z žánru, ale bohužel i s tím špatným. Až tak moc, že mi to připomnělo, proč slashery nejsou moje oblíbená žánrová barva hororu. Navíc je docela škoda, že to, co bylo na začátku milé, je ke konci lehce otravné a zbytečně přechytralé, až se to v sobě ztrácí.    Naprostý zabiják je další z řady filmů, které dobře začnou, ale potom se ve své cílové čáře lehce ztratí. A ani Kiernan Shipka nemá dost síly, aby to zachránila... 3,5/5 ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jsem příjemně překvapená, jak moc se mi to líbilo! Je to skvělý mix toho, co teď prostě letí. Halloween, atmésféra 80. let, teenageři v hlavních rolích a cestování v čase. Má to napětí, akci, hororové prvky. Samotný zabiják je docela předvídatelný, ale na samotném výsledku to nevadí. Kiernan Shipka předvádí skvělý výkon a moc mě v téhle roli bavila. Ráda se k tomuhle filmu budu vracet o Halloweenu. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Keď sa stretnú dve ultradebilné generácie; neprispôsobivá, odpudivá boomerská špína bez empatie a hypersenzitívne gen-z menzesy, ktoré zakazujú vtipy a slová ich bolia, mohlo by vzniknúť hocičo. Vznikla lightovka o cestovaní časom, na ktorú sa dá pozerať, pretože je tam 80’s Amerika a sympatická Sabrina. A dneska je Halloween, takže oddych s pivkom to istí. 🎃 ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Rad si pozriem slasher tipu časových slučiek či cestovania v čase a aj keď podobne ladených filmov je veľmi veľa, našiel som si medzi nimi aj také, ktoré pozerám pravidelne, no žiaľ tento sa k nim nepridá. Príbehovo je to klasika a aj keď je pekné hľadať medzi veľkým množstvom podozrivými tú čiernu ovcu no, ale  v tomto prípade som ju dlho nehľadal a aj keď tam bolo niekoľko odbočení, ja som tušil, už skoršie, kto je tým bijcom a nemýlil som sa. Neponúka nič nové, čo by nebolo ukázane v každej druhej tuctovej vybíjanej z tohto prostredia. Vrážd je tu veľmi málo a aj maska bola obyčajná ako aj celý film. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Film sa natáčal vo Vancouveri a Burnaby (Kanada). Obdobie natáčania trvalo od 11. mája do 24. júna 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama