Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se neblaze proslulý „Vrah šestnáctek“ 35 let po svých prvních vraždách vrací a zabíjí znovu, 17letá Jamie (Kiernan Shipkaová) se náhodou přesune zpátky v čase do roku 1987 a je odhodlaná vraha zastavit, než začne zabíjet. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V roce 1987 někdo zabije 3 ženské vraha nikdy nenajdou v současnosti (nevím kolik rok) zabije jedné holce vrah matku holka později před ním utíká a uteče do stroje času co si tam stavila její kamarádka. Tak se přesune do roku 1987 a snaží se chytit vraha a zabránit jejich vraždám. Bohužel nemá to moc co nabídnout oba díly tohohle Všechno nejhorší (2017) a Všechno nejhorší 2 (2019) předvedly daleko více a udělaly to lépe než jak to je tady. Občas film vytasí dobrou hlášku (třeba kdyby kouřila ptáky mohla žít nebo chlap říká ženské by neměly řídit a ženská řekne ty bys neměl řídit opilý a on na to to by přesně řekla ženská nebo viděla jsem Endgame, ale nepochopila jsem ho ) a  pasáže v těch 80 letech jsou povedené. Bohužel ty 3 zabité jsou strašné krávy a není důvod jim fandit i ta její matka v mladší verzi je na zabití  ani vrah to nezachrání tak později se vytasí s dalším , který mě napadl zhruba v půlce filmu (není těžké přijít na to kdo by z toho měl největší prospěch). 60 procent ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že tyhle puberťácký, komediální Slashery moc nemusím a že jich je poslední dobou fakt dost, tak tohle až tak špatný nebylo. Cílovka je někde mezi 16 - 18 let, takže prostě na nějaké odvážnější Gore a kozy zapomeňte. Ale nečekaně jsem se několikrát dobře pobavil, natočeno je to stylově/barevně, i když 80's atmosféra, teda nebyla moc využita, obsazení je silnější stránkou, nikdo mě vyloženě nesral a na pěknou kiernan, se příjemně koukalo. Každopádně, s lepší atmosférou a humorem je tu The Final Girls, dospělejší a otrlejší publikum sáhne po Freaky a nás opravdový gurmány, to pravý tóčo teprve čeká. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem v zábavný slasher, ale nakonec jsem dostal pitomost. Naprostý zabiják kombinuje slasher s Návratem do budoucnosti a dá například vzpomenout na Vřískot nebo Všechno nejhorší. Ano od první minuty jde vidět, že film vznikal pro zábavu a nemá se brát vážně. Během filmu dojde na několik momentů, kdy se nejeden divák zasměje nad trapností a hloupostí všech zúčastněných. A ono je to samozřejmě záměr. Všechen ten humor za mě, ale moc dobře nefungoval. Jednání některých postav je zde těžce nepochopitelný (hlavní hrdinka je naprosto v pořádku s tím, že se dostane do minulosti a chová se jako někdo pro koho je cestování časem denní rutina). A to se radši ani nechci zmiňovat o tom, jak se dostala do minulosti (tady je opravdu důležité vypnout mozek). Herecky je to průměrné, přesto bych chtěl vypíchnout právě hlavní hrdinku, kterou slušně ztvárnila Kiernan Shipka. Technicky je film hodně televizní a například při první vraždě dojde na trochu chaotický střih. Jinak se, ale jedná o běžnou rutinu. Z Naprostého zabijáka se nakonec ve finále stala hloupá a ničím nezajímavá slasher podívaná, kde se mohlo jednat o fajn přírůstek do svého žánru. Kombinace Návratu do budoucnosti a slasheru sice zní od začátku pitomě, ale kdyby si tvůrci s filmem více pohráli jako to dělají lidé okolo Vřískotu nebo Všechno nejhorší (ty filmy jsou zábavnější nápaditější a údernější) mohlo jít o zábavnou podívanou. Takhle osobně trochu lituji zahozeného času nad tímto filmem. 4/10 ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec se mi film docela líbil. Základní myšlenkou je "Návrat do budoucnosti" v kombinaci s "Vřískotem". Nese se to hodně v duchu "Happy Death Day" stejně jako "Freaky", kde vezmete klasický vzorec a uděláte z něj slasher a tenhle má v sobě i "Who do it?" prvek a je to prostě sranda, když vezmete nějakého moderního středoškoláka zpátky do politicky nekorektních 80. let a můžete udělat jakékoliv vylomeniny, které chcete, aby se staly, tak máte zábavný nový slasher smíchaný s takovým strašidelným, ale přátelsky strašidelným designem a vlastně jsem se na film díval už dvakrát a v obou případech jsem se u něj poměrně bavil. I přes to, že komediální stránka by samozřejmě mohla být výživnější, vražd bylo malinko a mohly být více brutálnější, tak dávám 3*, protože ten film včetně hádanky na vraha prostě funguje, takže pokud nemáte, co dělat, můžete film zhlédnout na Amazon Prime. /55%/ ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Keď sa stretnú dve ultradebilné generácie; neprispôsobivá, odpudivá boomerská špína bez empatie a hypersenzitívne gen-z menzesy, ktoré zakazujú vtipy a slová ich bolia, mohlo by vzniknúť hocičo. Vznikla lightovka o cestovaní časom, na ktorú sa dá pozerať, pretože je tam 80’s Amerika a sympatická Sabrina. A dneska je Halloween, takže oddych s pivkom to istí. 🎃 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Písničku fiktivní skupiny Killer Instinct „The World Is Ours“ pro film napsal Brennan Aerts a nahrála ji skupina The Werewolves v rockové a „emo“ verzi. Druhá verze ale ve filmu v pozadí není téměř slyšet, zásah do historie je přímočařeji ukázán na plakátu zpěváka a změně názvu skupiny. (jenovef)
  • Film sa natáčal vo Vancouveri a Burnaby (Kanada). Obdobie natáčania trvalo od 11. mája do 24. júna 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama