Reklama

Reklama

MasterChef Česko - Série 1

(série)
Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2015 (Alternativní 19x60 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejznámější a největší soutěž amatérských kuchařů začíná. Po prvních castingových kolech bude několik desítek odvážlivců poprvé vařit pro přísnou porotu Miroslava Kalinu, Marka Fichtnera a Marka Raditsche. (TV Nova)

Recenze (67)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Ale tak nemůžu říct, že bych se nebavil. Jistě, člověk musí vzít v úvahu to, jak se zrovna produkce rozhodne a ve stylu škatulata hejbejte se, bez milosti odstřelí i soutěžící, kteří dalece převyšují ostatní, oproti jiným patlalům viz. Lucia, nicméně pokud to člověk bere jen přes to vaření, tak je to fajn. O objektivnosti, ale nemůže být ani řeč! ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

A safra. Tak tomu říkám kvalitativní pokles. Tuzemská modifikace jednoho z nejlepších kulinářských pořadů posledních let se ve své první sérii nepředvedla zrovna v dobrém světle a člověk by tak čekal, že se v druhé sérii pokusí produkce mnohé chyby napravit. Opak je ovšem pravdou. Kvalitativní propad, střihová skladba pořadu nedává moc smysl a porotci škoda mluvit. Vizuálně nezajímavé, hudebně plné klišé a strukturálně se režie nedokáže držet ani lety ověřených stereotypů. Prostě průšvih. EDIT: Druhá série sice pořád reflektuje některé nedostatky série první, avšak kvalitativně se alespoň přiblížili průměru značky. Celý pořad si tak trochu sedl a i když to není úplně srovnatelné s původní produkcí, na české poměry už se tento pořad přehoupl přes průměr. Takže konec konců proč ne. ()

Reklama

playboy_05 

všechny recenze uživatele

Prvni dily svezi a koukatelne, bohuzel v dalsich kolech tomu tradicne dochazi dech a je to velmi nevyvazene...z trojice porotcu bohuzel nikdo nema moc charisma a pred kamerou pusobi nemastne neslane a neumi gestikulovat, ale na druhou stranu velmi chvalim jejich profesionalitu...s tou sebrankou zmrdu z prvni serie je to nesrovnatelne...ukoly pro soutezici jsou casto zajimave, ale jindy dost na pest...stejne tak finalni hodnoceni a vyrazovani...zcela evidentne se nekde nadrzuje:) ()

CaladanChmur odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně zabité strojeností dramaturgie.Porotci jsou možná slušní kuchaři,ale nejsou to osobnosti do podobného pořadu.Působí smutně nedůvěryhodně.Navíc si nemyslím,že by to byli tací znalci,aby v tomhle pořadu každý přijmul jejich znalecký posudek.Navíc je trapné,když je odhadnutelné jak kdo bude hlasovat (ANO...NE...(wow mám strach)a  áno.. je to ANO!!!To bylo fakt drama kurde)....trapné.Super pořad,ale v orginálu,tady to zabíjí prkená porota ...20%  A jeden příklad za všechny...."ovocné knedlíky...jak od babičky..tady máte zástěru"....pecka když se podíváte na nějakou z prvních 5 řad Masterchef US a co dělají tam a pak to porovnáte s ovocnými knedlíky...tak česká verze je neuvěřitelně trapná a nepochopila princip soutěže. ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to až neuvěřitelné, ale Nova dokázala napodruhé přijít s poměrně povedeným MasterChefem. Evidentně se produkční tým poučil z neúspěšného pokusu z roku 2012, který zabila naprosto otřesná porota složená s agresivních, arogantních a namachrovaných blbečků, kteří si říkali profi-kuchaři. Zde je situace o poznání lepší a porotci působí poměrně sympaticky a na úrovni. Navíc jim už nezaclání zcela zbytečná moderátorka, jak tomu bylo v případě předchozí řady. Na české poměry jde ve výsledku o poměrně vydařenou a poutavou kulinářskou reality-show. Jen mě malinko mrzí, po velmi napínavém a vyrovnaném finále, trochu uspěchané vyhlášení vítěze - porotci se vůbec neobtěžovali své evidentně vůbec nejobtížnější rozhodování v soutěži jakkoli zdůvodnit a Marek Raditsch pouze stručně jednou větou oznámil, kdo se stává vítězem. 60% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Vítězem první řady se stal Roman Kotlář. (SONY_)

Reklama

Reklama