Reklama

Reklama

Tělo

Trailer

V napínavém thrilleru detektiv pátrá po mrtvole, jejíž tělo zmizelo z márnice. Napínavý příběh drží diváka v nejistotě, neustále ho nutí přemýšlet nad okolnostmi, proč oběť zemřela a proč následně zmizelo i její tělo. Inspektora Jaimeho dohání vlastní minulost, z čehož ho vytrhne zmizení mrtvého těla z márnice. Během vyšetřování musí Jaime zjistit, jak může mrtvola beze stopy zmizet z uzavřeného boxu a proč je jediný svědek v kómatu zapříčiněném nepopsatelným děsem. Inspektor, který je obklopen vlastními nočními můrami, podezřívá ze zmizení těla mrtvé ženy jejího manžela, novopečeného vdovce Alexe. Ten však vinu popírá. Zmizelé tělo, podivuhodné jevy... Jaime a Alex jsou vzájemně propojeni v hororu, ze kterého mrazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (294)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Ještě před zápletkovou atrakcí jsem byla nucena čelit nechtěnému veselí nad snahou o strohou profesionální autenticitu policejních složek, která ve vyhrocených okamžicích dokázala výkony vesměs nesympatických postav vybičovat až k uměleckým hodnotám policejní rekonstrukce na služebním videu. Fakt, že jsem na konci mírně zvedla obočí, se tak stává výraznou polehčující okolností v konečném verdiktu, který nemá odvolání. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Obvyklí podezřelí na španělský způsob...dokonce se na samém konci zjeví sám velký Keyser Söze... A i přes zjevně malý rozpočet (ve srovnání s americkou konkurencí) a pomalý rozjezd tenhle film všechno dožene opravdu výborně napsaným scénářem a skvěle vykombinovanou zápletkou, tahle variace na režisérskou hru s divákem mne velmi bavila. Docela rád bych někdy viděl hollywoodský remake...:-) ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Thrillerokriminálka pro Španělsko dnes už typického inteligentního štryhu, která malinko doplácí na stopáž, ale vše vynahrazuje dokonalým klamáním tělem. Je škoda, že se film trochu táhne a zdánlivě nechává diváka klidným, aby se ho pak pokusil na závěr odbourat ultra kickem, který není možné odhalit (aspoň bez bližší studie), protože na můj vkus to byla prostě moc velká divočina alá blesk z čistého nebe. Jo, za závěr přidávám hvězdu, ale zas bez něj by to byl jen průměr. Špičce se tenhle kousek divá jen na záda, ale za pozornost určitě stojí. 75% ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Napínavá a prekombinovaná detektívka, ktorá bola taká napínavá, že som sa neubránil mikrospánkom a taká prekombinovaná, že ma už pred polovicou filmu prestalo baviť odhadovať, kto je vinník a sústredil som sa na odhadovanie, koľko to ešte potrvá do záverečných titulkov. Film je zručne nakrútený a fanúšikov tohto žánru môže celkom potešiť. Mňa, ako fanúšika úplne iných žánrov potešiť nedokázal. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je něco neuvěřitelného! Poslední film, který mě zvedl ze židle, byl Saw (2003). Od té dobry jsem vyhledával filmy podobného typu, ale žádný nebyl tak kvalitní. Po čase jsem už nad tím zlomil hůl. Viděl spousty mysteriózních thrillerů, vynikajících. Ale žádný takový nebyl. Jenže dnes.... Jsem se dočkal. Úplné náhodně jsem našel film a ten mě tak napružil, jako kdysi Saw. Je to právě tento film. Moje huba je otevřena úžasem. Velice napínavé celou dobu. Vyvíjí se to směrem, který v závěru sejde z cesty a nakonec ne všechno jinak a divák jen sedí a čumí. Tenhle film nemá konkurenci! ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v katalánskej metropole Barcelona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama