Reklama

Reklama

The Moor

Trailer

Obsahy(1)

Claire (Sophia La Porta) se po letech vrací do svého rodného města, ve kterém se setkává s Billem (David Edward-Robertson), který pomocí místní jasnovidky Eleanor (Elizabeth Dormer-Phillips) stále pátrá po zmizelém synovi Dannym. Bill věří, že stopy vedou na místní vřesoviště. Claire, jenž se sama obviňuje z Dannyho zmizení, souhlasí, že se k pátrání připojí. V této chvíli ovšem netuší, že vřesoviště skrývá daleko temnější pravdu než kdokoli tuší. (PetriK12)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na strašidelný hlas s padúcnicou si treba počkať dobrú hoďku a pol, takže to už radšej nejaký futbalový zápas. V prvých obrazoch, v úvodných titulkoch to vyzerá nádejne, ale tá reklama bola oveľa viac než konečný výsledok folk hororu, z ktorého odnášame len špinavú, uzimenú atmosféru vresovísk. Navyše - rozuzlenie nikdy nepríde a to ani po dvoch hodinách, čo je už viac nadstavený čas než v zápasoch Premier League. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Smrtiaci mix, ktorý sa nevie rozhodnúť, či by chcel byť dokumentárnou krimi alebo mystery hororom. A tak 2 hodiny diváka nezáživne motá tým aj tým, až kým ho úplne nezničí. A súdiac podľa prázdnych výrazov na tvárach zúčastnených hercov, si to podobne užili asi aj oni. ()

Reklama

Daiker 

všechny recenze uživatele

Film má dobrý příběh a strašidelnou atmosféru. Není to ale FF film, což jsem si původně myslel (nějaké FF záběry tam jsou, ale asi tak 5 minut). Samotné prostředí blat je luxusně tajemné. Bohužel film je opět velmi, velmi dlouhý a to ničí samotný děj a zážitek. Strašidelné scény ničí dlouhé, nic neříkající scény. Zkrátit o 45 minut to chtělo. Samotná záhada je zajímavá, ale nic nebylo vysvětleno. Mi osobně to ale nevadilo, jen kdyby to nebylo tak dlouhé.... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Zmizelé děti, rozlehlá vřesoviště skrývající tajemství, mlha, jasnovidka, Claire s Billem a zoufalé hledání Dannyho. To a něco málo navíc zabaleno do ukrutně přemrštěné stopáže kde se hodně kecá, ještě víc chodí a nic moc zásadního se tam v podstatě neděje. Žánrově to přešlapuje někde mezi krimi a mysteriózním hororem. Abych nekřivdil tak občas sice nakoukne trocha toho napětí a hororovější atmosféry a i ten úplnej závěr se povedl. Popravdě ale nevím jestli za těch pár vydařených chvilek stojí protrpět tak dlouhou a častokrát i ubíjející stopáž. Slabší 2hvězdy ()

SAINTS 

všechny recenze uživatele

Vresoviska Yorkshire, sú ideálnym miestom pre temný hororový príbeh.  The Moor režíroval Chris Cronin, je britský nízkorozpočtový nadprirodzený folk horor. Je to hypnotizujúci malý horor postavený na tajomstve a atmosfére. Počas celého filmu sú motívy vrážd, ako aj vrah, zväčša bezvýznamnými časťami príbehu. Moor sa namiesto toho zaoberá vyvolávaním duchov a dôsledne naplňa predtuchu, ktorá naznačuje, že niečo zlovestné a nadprirodzené je hneď za rohom. Ide o veľmi pomalý film, Režisér má však jasnú víziu a výsledkom je film, ktorý sa divákovi dostane pod kožu. Nie je to film pre každého a už vôbec nie pre masy. Vo výsledku sa tak jedna o veľmi solídnu vec na debutujúceho režiséra s nízkorozpočtovým filmom. 6.8/10 ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama