Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alexander Hesse je zapálený vědec, který v univerzitním centru pro porodnost pracuje na vývoji preparátu příznivě ovlivňujícího těhotenství. Úřad ale testování léku nepovolí a výzkum ukončí. Místo toho se bude financovat projekt dr. Diany Reddinové se zmrazenými vajíčky, která dostane i jejich laboratoř. Přesto se Alex rozhodne, že s kolegou gynekologem Arbogastem budou pokračovat na vlastní pěst, a začne testovat lék sám na sobě. Larry ukradne z Dianina projektu zmrazené vajíčko s označením Junior a oplodní ho Alexovým spermatem. Situace se jim však brzy vymkne z rukou a po čase se u Alexe začnou objevovat příznaky těhotenství. To všechno ještě zkomplikuje všetečná šéfka univerzitního výzkumného programu, Arbogastova těhotná ex-manželka Angela... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (352)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tehotný Arnie? Ach jaj, to je šialený nápad. Ale napriek tomu som vďaka Arniemu v detstve túto volovinu niekoľkokrát videl. Dnes už to bolo utrpenie. Najviac mi tam vadil samotný Arnie. Nechápem prečo zobral úlohu vo filme, ktorý vôbec neberie ohľady na jeho namakanú kondičku. Hrá tam obyčajného vedca, ktorý v jedinej potenciálnej bitke zbabelo uteká jak o život. Tehotného kľudne mohol hrať DeVito a nebol by v tom žiadny rozdiel. Naviac Arnieho postava je zo začiatku dosť nesympatická a keď sa začne správaľ zženštile, tak je iba trápny. No a vrcholom je, keď sa oblečie do ženských šiat. To je už regulérne peklo. Samotná zápletka je volovina, ale teoreticky ponúkala nejaké tie vtipy. Lenže na nijaké poriadne scenárista tohto filmu neprišiel. Nenašiel som už žiadnu scénu, ktorá by ma bavila a len z nostalgie dávam aspoň jednu hviezdičku. 3/10. ()

Hever odpad!

všechny recenze uživatele

Ani nevim, proč jsem tento film zapomněl ohodnotit, tak to dodatečně udělám teď. Ač už je to poměrně dávno, co jsem jej viděl, ještě teď mám v živé paměti, jak se - pochopitelně příšerně nasírací - Arnold svěřuje se svými ženskými problémy i jak se z něj skoro stává citlivá žena a - co Bůh nechtěl - dokonce si pamatuji i scénu Arnoldova porodu. Vážení dámy a pánové, je mi opravdu líto, ale nemohu jinak. ()

Reklama

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Arnold udělal několik pokusů o komedii a kromě výborných Pravdivých lží mu to moc nevycházelo. Tenhle film není jeho nejhorším počinem (pamatujte na Herkula v New Yorku), ale je dost příšerné dívat se na vašeho akčního oblíbence, jak se tu prochází v paruce a růžových teplákách a hraje si na ženskou. Myslím, že slovo ÚLET je pro tenhle film hodně slabým výrazem ()

hellequine 

všechny recenze uživatele

Ano, vím. Je to naprostá slátanina. Je to nechutně stupidní. Je to příšerné, hnusné a nepřekousnutelné. Ale je to film mého dětství.. Nějakou křečí osudu jsem jako malá Arnieho milovala.. A rodičům přišlo lepší nechat mě koukat na Juniora, než na Terminátora.. Teď nevím co by pro mě bývalo bylo lepší.. Ale tak z nostalgie-4*. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James Newton Howard: 1. Is There a Mother? [2:30] 2. Diana Moves In [1:14] 3. Main Titles [2:40] 4. The Lab [4:17] 5. Thunder and Lightning [2:34] 6. My Body, My Choice [2:09] 7. Natural Born Mother [1:35] 8. Labor [4:08] 9. First Pregnant Man [3:13] 10. It's a Girl [2:43] 11. Junior [3:01] 12. I've Got You Under My Skin - Cassandra Wilson [3:08] 13. Are You in the Mood? - Stephane Grappelli [3:29] ()

Galerie (69)

Zajímavosti (14)

  • Alex Hesse (Arnold Schwarzenegger) pronese větu: "Moje tělo - moje volba", což je známý slogan Američanů, bojujících za práva těhotných žen svobodně si zvolit, zda podstoupí interupci. (megan017)
  • Natáčení probíhalo v kalifornských městech San Francisco a Berkeley. (Terva)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama