Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alexander Hesse je zapálený vědec, který v univerzitním centru pro porodnost pracuje na vývoji preparátu příznivě ovlivňujícího těhotenství. Úřad ale testování léku nepovolí a výzkum ukončí. Místo toho se bude financovat projekt dr. Diany Reddinové se zmrazenými vajíčky, která dostane i jejich laboratoř. Přesto se Alex rozhodne, že s kolegou gynekologem Arbogastem budou pokračovat na vlastní pěst, a začne testovat lék sám na sobě. Larry ukradne z Dianina projektu zmrazené vajíčko s označením Junior a oplodní ho Alexovým spermatem. Situace se jim však brzy vymkne z rukou a po čase se u Alexe začnou objevovat příznaky těhotenství. To všechno ještě zkomplikuje všetečná šéfka univerzitního výzkumného programu, Arbogastova těhotná ex-manželka Angela... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (352)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tak já půjdu proti davu. Třetí spolupráce Reitmana a Schwarzeneggera, a já řeknu, že se mi od nich skutečně líbila nejvíce. Z Dvojčat se navíc setkáváme opět s Danny DeVitem. Ano film se rovná těhotný Arnold. No a proč ne, v komediích se objevili i větší hlouposti. Na rozdíl od nich mě ale Junior dokázal skvěle pobavit. Právě bych to nečekal, ale byl jsem skutečně překvapen. Ve filmu se rozvijí i hezká romantická zápletka mezi Arnoldem a Emmou Thompson. A Emma mi do role skvěle zapadne. Možná mám jen odlišní vkus nebo vnímám humor jinak, ale Arnie to zahrál vážně dobře. "Já nemám co na sebe." a "Já nenávidím své tělo." mě prostě rozbilo. Takže dle mého soudu je Junior vážně milý a hezký film. Zároveň díky situačnímu humoru i zdařilá komedie. (75 %) ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Arnold udělal několik pokusů o komedii a kromě výborných Pravdivých lží mu to moc nevycházelo. Tenhle film není jeho nejhorším počinem (pamatujte na Herkula v New Yorku), ale je dost příšerné dívat se na vašeho akčního oblíbence, jak se tu prochází v paruce a růžových teplákách a hraje si na ženskou. Myslím, že slovo ÚLET je pro tenhle film hodně slabým výrazem ()

Reklama

gombarix 

všechny recenze uživatele

O 20 % horší hodnocení než policajt ze školky? He? Já jsem se bavil stokrát víc! Emma Thompson je kouzelná, Arnie taky (hlavně jako mimino a jako východoněmecká exsportovkyně), zápletka se ještě udržuje v mezích reálnosti, dokonce se objevuje i jakýsi myšlenkový přesah... prostě tahle komedie, jakkoli nablblá, mi sedla. Výstižný komentář: monolog ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Vidět těhotnýho Arnýho je docela Hardcore a ať si to každej přebere jak chce, ale zas tak špatný to taky není, v rámci možností, když se člověk snaží zapomenout na Terminátora, tak je to docela i zábavné. Prostě na komedii Schwarzenegger moc není a vždy ho vidím minimálně s brokovnicí a ne s kočárkem, ale odpad Junior taky není, je o mnoho horších filmů s vyšším hodnocením. 35 % ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Úchylné, chvílemi vtipné. Řemeslně zvládnuté. Americky zábavné. Ach jo. Jak tohle hodnotit. Dvě a půl mimihvězdy a co víc? Docela nechápu, že roli v téhle ptákovině mohla vzít Emma Thompson. No, je to taková hejlywoodská legrace. Nakonec to tedy se sebezapřením zaokrouhlím nahoru, za tu scénku s mimiarním... Až mráz mi přeběh po zádech... ()

Galerie (69)

Zajímavosti (14)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama