Reklama

Reklama

Vymyšlení

  • Japonsko Yaneura no Rudger (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Rudger je Amandin imaginární kamarád. Jednou se jí ale ztratí a musí spojit síly s dalšími vymyšlenými postavami, aby ji našel dřív, než se sám úplně rozplyne. (Netflix)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (2)

Mianelia2050 

všechny recenze uživatele

Studio Ponoc opět neuvěřitelně překvapilo. Tenhle film mi ale přišel něčím naprosto odlišný. Obsahoval dost důležité zprávy jako např. “realita je krutá”. To mě osobně neuvěřitelně zasáhlo a šokovalo, jelikož jsem čekala prostý a klasický “dětský film s happy endem”. Byl to vlastně velmi depresivní film, když se na to tak zpětně dívám. Příběh je nádherný, trochu mi připomíná děj knihy Paměti mého imaginárního kamaráda (kterou mimochodem vřele doporučuji stejně jako tento film). Ty postavy… opravdu originální, nemohla jsem přestat žasnout nad rozmanitostí všech těch imaginárních kamarádů různého druhu a tvaru! Padouch byl děsivý, z jeho parťačky jsem měla husí kůži… A hudba se jako vždy povedla. Hodnotím pěti hvězdičkami, tenhle film za to rozhodně stojí a ještě jednou doporučuji! ()

JohnDark 

všechny recenze uživatele

Yaneura no Rudger, Anime Fantasy, Japonsko 2023, R: Yoshiyuki Momose, H: Kokoro Terada, Rio Suzuki, Sakura Ando, Riisa Naka, Takayuki Yamada, Akira Terao, Hana Sugisaki, Issei Ogata, 80% ()

Reklama

Reklama

Reklama