Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si myslíte, že máte ve všech směrech skvěle našlápnuto a nic vás nezastaví, tak se většinou hodně pletete. Ambiciózní korporátní zaměstnanec Aleš (Jakub Prachař) je svým narcistickým šéfem (Alexander Bárta) místo povýšení přeložen do nejhoršího firemního oddělení - do call centra. Tam velice rychle musí přijít na to, jak spolu s potrhlou konspirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistou Michalem (Vojta Kotek), vzorňačkou Jitkou (Anna Polívková) a dalšími bizarními kolegy vytvořit sehranou partu. Jen tak může během teambuildingového víkendu porazit bývalé kolegy, zachránit své nové oddělení před zrušením a hlavně najít ztracenou sebeúctu. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (372)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Na rovinu říkám, že po traileru v kině jsem čekal mnohem víc. Aspoň o tu hvězdu nahoru. Ovšem po šesti letech v korporátech cením film, který si bere právě na paškál české firmy a jejich "perfektní" politiku. A jelikož jsem přesně takovéhle teambuildingy a situace, které nastanou v první části filmu, zažil na vlastní kůži, tak mohu pouze tleskat, jak se to tvůrcům povedlo natočit. A přidat trošku humoru. Píšu záměrně trošku, protože trailer sliboval vtipnou jízdu od začátku do konce. No a těch vtipů moc ve výsledku nebylo. Jako všichni ostatní cením Vojtu Kotka, který si krade scény a roli si užívá. A největší plus je za jeho triko! Sečteno podtrženo. Solidní průměr. (50 %) ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Úvod vyzeral sľubne, Prachař v pohode, na novom pracovisku bolo pár vtipných momentov, no keď sa vyrazilo na TB, vytratil sa humor a vystriedala ho trápnosť. Ako tak to zachraňovali svojský Kotek a vo veľmi aktuálnej dezolé roli Polnišová. Určite z toho šlo urobiť lepšiu komédiu s trefnejším humorom a bez záplavy trápnych scénok, ale asi nie v našich končinách, kde sa na vydarenú komédiu čaká tuším ešte od Pelíšok. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Prototyp novodobé české komedie, která vás trailerem donutí opustit Česko a zrušit si i zdejší občanství, aby vás nikdo nespojoval s tak ohyzdnou kinematografií, když ale film posléze přeci jen kvůli jeho nabubřelé slávě zkusíte, plány na dobrovolný exil zrušíte. Jedeme na teambuilding je skutečně velká volovina, kterou nelze brát na žádnou váhu, přeci jen se u toho ale s rodinou párkrát zasmějete a budete rádi, že Marianková po Známých neznámých nijak extrémně nepolevila. Jen těch závěrečných cca 15 minut je na úrovni filmařiny dětského tábora. [viděno na Netflixu 29.3.2024] ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Prachař je u mně píča, to bez debat. Tady byl přesně uprostřed toho co umí, buďto přehrává nebo se mu nechce. Takže vlastně hrál normálně, ale pořád mě sral, ten jeho rypák je všude. Kotek jako chronický vapér a masturbant byl v pohodě. Téma teambuildingu by šlo vytěžit víc a ne se soustředit na nezajímavé postavy a lízání genitálu mladé (staré) Polívkové. Na Český poměry asi dobrý. 2* a.k.a 25% ()

Vančura odpad!

všechny recenze uživatele

Známí neznámí mi přišli veskrze jako nesnesitelný film, ale v téhle sračce se Marianková ještě překonala a natočila něco, na co jsem jen nevěřícně zíral, jestli si ze mě ten film dělá prdel, nebo to fakt myslí vážně. Ten film v sobě dokonale ztělesňuje to nejhorší ze současné pokleslé české komerční produkce, a celé je to tak nesnesitelně trapné, s příšerným obsazením i hereckými výkony, uboze nevtipné, scenáristicky stupidní, dějově nevěrohodné a schematicky předvídatelné, že pustit si to na Netflixu se prakticky rovná okamžité lobotomii s nevratnými následky. Když si myslíte, že hůř už být nemůže, prakticky každá nová česká komedie vás ráda přesvědčí o opaku. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Když na začatku filmu jdou Michal (Vojtěch Kotek) a Aleš (Jakub Prachař) spolu do call centra a Aleš požádá Michala, jestli by nemohl zařídit, aby ho ostatní měli rádi, Michal mu odpoví otázkou, jestli je Harry Potter. Představitel Michala, Vojtěch Kotek, v mládí postavu Harryho Pottera (Daniel Radcliffe) namlouval do českého dabingu, a to ve všech osmi filmech. (Pichloza)
  • Film sa natáčal na Slovensku, v Bratislave, v Hotel pod Lipou RESORT - Modra a na Bielom kríži. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama