Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si myslíte, že máte ve všech směrech skvěle našlápnuto a nic vás nezastaví, tak se většinou hodně pletete. Ambiciózní korporátní zaměstnanec Aleš (Jakub Prachař) je svým narcistickým šéfem (Alexander Bárta) místo povýšení přeložen do nejhoršího firemního oddělení - do call centra. Tam velice rychle musí přijít na to, jak spolu s potrhlou konspirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistou Michalem (Vojta Kotek), vzorňačkou Jitkou (Anna Polívková) a dalšími bizarními kolegy vytvořit sehranou partu. Jen tak může během teambuildingového víkendu porazit bývalé kolegy, zachránit své nové oddělení před zrušením a hlavně najít ztracenou sebeúctu. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (386)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Už dlho som sa tak dobre nezabavil. Lenže. Prvá polka je super. Tam sú také myšlienky, také dialógy, že s tým sa dá jednoducho stotožniť a akceptovať. Akonáhle ale prídu do rezortu, začína to kulhať. Stráca to tú podstatu, hru preberajú stereotypné postavičky a ich správanie a miestami cítiť, že by sa to dalo prestrihať, zrýchliť, skrátiť. Nič to ale neuberá na tom, že aj v druhej polke sú fajn vtípky a scénky. Finále ma však osobne sklamalo, tak ďaleko to veru nemuselo zájsť. Záver samotný je už len taká bodka a uzatvorenie niekoľkých dejových liniek. Za mňa silné 3 z 5 (Kino Mladosť) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Takovahle komedie se v cesky kinematografii vidi malokdy. Nejen, ze to je ciste komedie a neresi se tu nejaky dramata a vztahy, ale dokonce tu ani neni Langmajer nebo Hrebickova. Na tohle jsem se fakt tesil a nejsem zklamanej, dvouhodinova vymastena jizda s partou dementu, kde neustale padaj nejaky hlasky nebo fory a film snad nema hluchy misto. Kvalita foru je samozrejme promenliva, ale ty povedeny prevladaj. Herecky obsazeni je taky super, i kdyz vsichni tak nejak prehravaj, tak je to vlastne uplne jedno. Ja se bavil perfektne od zacatku do konce, vic takovejhle filmu. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Úvod vyzeral sľubne, Prachař v pohode, na novom pracovisku bolo pár vtipných momentov, no keď sa vyrazilo na TB, vytratil sa humor a vystriedala ho trápnosť. Ako tak to zachraňovali svojský Kotek a vo veľmi aktuálnej dezolé roli Polnišová. Určite z toho šlo urobiť lepšiu komédiu s trefnejším humorom a bez záplavy trápnych scénok, ale asi nie v našich končinách, kde sa na vydarenú komédiu čaká tuším ešte od Pelíšok. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Upoutávka v kině mě úplně neoslovila, zatímco film samotný byla celkem úsměvná a místy dosti řízná komedie. Tvůrci se jistě nechali inspirovat americkou žánrovou tvorbou, zároveň nezapomněli do filmu lupnout starý dobrý československý kolorit - a ve výsledku to na mnohých místech i fungovalo. Lidé, kteří se podobných teambuildingů pravidelně účastní, se ve filmu dost možná i poznají a přidají hvězdu navíc. Postava ztvárněná Erikou Stárkovou byla poněkud teatrální, brněnští auditoři byli na hraně, jinak se ale ve výsledku jednalo o zajímavou sbírku postaviček, kde bych vyzdvihl zejména postavy zahrané Vojtěchem Kotkem a Petrou Polnišovou. Rázná jednohubka, která neurazí a sem tam i trochu překvapí. ()

džanik 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, u kterého je lepší vypít minimálně to pivko, dvě, resp. i menší množství alkoholického nápoje za předpokladu vyšší voltáže k rozostření kritického oka a neřešení tohohle a támtoho. Mě se povedlo bavit se po naprostou většinu stopáže s minimální alkoholémií 😄 “Jste chytrý chlapík… Ale něco s vámi není v pořádku. Moc pracujete!” Tuhle větu si beru k srdci! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Scéna pěvecké soutěže, kde Vašek oslní písní„ Time To Say Goodbye“, je inspirována příběhem Paula Pottse, o kterém je natočen film Životní šance (2013). (Vladislava)
  • Film sa natáčal na Slovensku, v Bratislave, v Hotel pod Lipou RESORT - Modra a na Bielom kríži. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama