Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si myslíte, že máte ve všech směrech skvěle našlápnuto a nic vás nezastaví, tak se většinou hodně pletete. Ambiciózní korporátní zaměstnanec Aleš (Jakub Prachař) je svým narcistickým šéfem (Alexander Bárta) místo povýšení přeložen do nejhoršího firemního oddělení - do call centra. Tam velice rychle musí přijít na to, jak spolu s potrhlou konspirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistou Michalem (Vojta Kotek), vzorňačkou Jitkou (Anna Polívková) a dalšími bizarními kolegy vytvořit sehranou partu. Jen tak může během teambuildingového víkendu porazit bývalé kolegy, zachránit své nové oddělení před zrušením a hlavně najít ztracenou sebeúctu. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (374)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Na ČeskoSlovenské pomery po xy rokoch fajn komédia, ktorá miesila v sebe veci z teenegerských čias po tie súčasné. Dostali sme výber fajn hercov s drevenými, dostali sme výber fajn scén s tými trápnymi, dostali sme slušný priemer na ktorý by som síce stále nešiel do kina, ako sa toho držím už viac ako dve desaťročia, ale na pozretie doma fajn. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Připravoval sem se na průser a nakonec sem dostal slušnou oddechovku u které sem se překvapivě dobře bavil. Není to sice žádná vysoká filmařina a rýpání do korporátů je tu spíš náhodou než cíleně, ale i tak sem tam v jistých (lehce stereotypních) charakterech poznal pár lidí se kterými sem měl tu čest se setkat i v reálném životě. Jak mě poslední dobou české komedie míjí obloukem tak tohle mi nečekaně sedlo do nálady…69% ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Pár povedených věcí (bod za pád ze stolu, Kotek a jeho vstupy celkově) utlučených většinou těch nepovedených (Ferrova bradavka, komplet působení paní Polívkové, přehrávačka Eriky Stárkové a její scénářem daná nesmyslná motivace jednání). Pro mě trochu dosud neznámý Alexander Bárta jako mladší klon Lexy Pyška. Půl bodu za teplickou skupinu, ta fakt se bude líbit každému :-) Michala Davida, prosím, už do žádného filmu nikdy nezvěte. Není důvod! ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Upoutávka v kině mě úplně neoslovila, zatímco film samotný byla celkem úsměvná a místy dosti řízná komedie. Tvůrci se jistě nechali inspirovat americkou žánrovou tvorbou, zároveň nezapomněli do filmu lupnout starý dobrý československý kolorit - a ve výsledku to na mnohých místech i fungovalo. Lidé, kteří se podobných teambuildingů pravidelně účastní, se ve filmu dost možná i poznají a přidají hvězdu navíc. Postava ztvárněná Erikou Stárkovou byla poněkud teatrální, brněnští auditoři byli na hraně, jinak se ale ve výsledku jednalo o zajímavou sbírku postaviček, kde bych vyzdvihl zejména postavy zahrané Vojtěchem Kotkem a Petrou Polnišovou. Rázná jednohubka, která neurazí a sem tam i trochu překvapí. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Námět? Dobrý. Některé vtipy? Dobrý. Herci? Slušný, hlavně Prachař, Polívková a Kotek drží celý aspoň trošičku nad vodou. Takže jsme ve výsledku rád, že jsem film viděl, že jsem viděl hodně dobře hrát Michala Davida a zasmál jsem se u pár povedených vtípků a celkem zábavného podání kaličů z Brna. Myšlenka teda byla dobrá, ale scénář se brutálně nepovedl. Scénář je fakt příšerná sračka a nikdo další z tvůrců už s tím nic víc udělat nemohl. Ani režisérka Marianková se moc nepředvedla. Přitom její první film Známí neznámí nebyl tak špatný. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Napriek tomu, že Slováci prehrali v paintballe, na ich vestách a oblečení nie sú žiadne škvrny, aj keď diváci mali možnosť jasne vidieť všetky zásahy do všetkých hráčov. (Johnny.ARN)
  • Scéna pěvecké soutěže, kde Vašek oslní písní„ Time To Say Goodbye“, je inspirována příběhem Paula Pottse, o kterém je natočen film Životní šance (2013). (Vladislava)

Reklama

Reklama