Reklama

Reklama

All You Need Is Death

  • Velká Británie All You Need Is Death
Trailer

Obsahy(1)

Mladý pár, který sbírá vzácné lidové balady, objeví temnou stránku lásky, když tajně nahraje a přeloží starobylou, tabuizovanou lidovou píseň z hluboké, zapomenuté minulosti. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Sludger 

všechny recenze uživatele

No dobre, nepozerajte to. Síce to malo zaujímavý námet – tajomná pieseň predávaná z pokolenia na pokolenie, ale nesmie vyjsť na verejnosť, lebo ukrýva v sebe temnotu. Lenže film sa rozpadol ako nesprávne poskladané lego. Nič s ničím nedávalo zmysel, veci sa diali náhodné a výsledok je jeden veľký bordel. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pri tých írskych spevoch mi reálne hrozila hluchota takže v tomto jednoznačne ide o horor. Ešte ich aj opakovali, takže krčná žila trocha navrela. Okrem toho nič temné, keď už niečo temné a írske, tak jednoznačne odporúčam Guinness. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Najdete ho snadno, je to poslední dům nalevo.- Paganhoror (folkhoror) patří mezi mé oblíbené žánry, a tak jsem se na tenhle kousek těšil. Prastará píseň s textem o pomstě je klíčem k temné komnatě, dnešními slovy - démonovi. Stačí jen porušit daný slib a osud je zpečetěn. Škoda, že snímek je velmi nevyrovnaný a částečně až zbytečně užvaněný. Chápu tu snahu vysvětlovat, ale to lze i obrazem a zkratkou. Navíc tenhle snímek stejně není určen mainstreamovému divákovi, a tak polopatičnost je zbytečná. Anna skvěle zpívá, Aleks je jen do počtu. O. Fouéréová se už stala hororovou ikonou a za ni dík, byť jako vždy toho prostoru moc nemá. Tuctový vizuál hodně zamrzel. Čekal jsem více tajemna a bizarnosti...konec už to nezachránil. Přesto lehce nad průměr, celkové hodnocení odpovídá spíše na IMDb. Běžný divák očekávající prvoplánový horor nechť se vyhne, ušetří si čas i zklamání. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Moje slabost pro Irsko předurčila, že jsem tomu filmu prostě musel dát šanci ikdyž těch pár zdejších hodnocení naznačovalo, že film asi žádnou velkou výhrou nebude. Nejlepší je ale přesvědčit se sám na vlastní oči. A ono to opravdu zas až tak špatný nebylo.(Rozuměj-podívat se na to dá). Jenom je jasný, že to nebude film pro každýho a osloví spíš menšinovýho diváka. All You Need Is Death má velice zajímavou myšlenku. Jen je škoda, že není ve filmu víc rozvedená a že se s ní tady víc nepracuje. V rukou zkušenějšího scénáristy/režiséra by se z toho dalo vytěžit daleko víc než to co nám bylo nabídnuto. 3hvězdy ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama