Reklama

Reklama

Policejní akademie 7: Moskevská mise

  • Česko Policejní akademie: Moskevská mise (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tentokrát se pustí do řešení problému na opačném konci světa. Boris Jelcin má totiž trable se šéfem ruské mafie Konstantinem Konalim. Ten během krátké doby vydělal miliardu dolarů prodejem nové počítačové hry a teď se rozhodl ovládnout celý svět, Ruskem počínaje. Jelcinova žádost o pomoc je v USA vyslyšena a úkolem je pověřen samozřejmě Lassard, se svými neschopnými, ale stoprocentně úspěšnými policisty. Zmatky začnou hned na letišti v Moskvě, kde je vítá velitel Rakov a nesympatický poručík Talinskij. Lassard omylem nastoupí do pohřebního vozu, odjede na pohřeb nějakého komunisty a nakonec je přijat do rodiny pozůstalých. Mezitím senilní Rakov s obtížemi vysvětlí Američanům, co je jejich úkolem, Connors se zamiluje do krásné tlumočnice Káti a Konali nařídí svým zabijákům, aby americké policisty odstranili. To je však nesplnitelný úkol, neboť policisté všem nástrahám uniknou. Naopak Konali podlehne půvabům Callahanové, která vystupuje v jeho baru jako zpěvačka. Poté, co pokus zatknout Konaliho během představení Labutího jezera skončí fiaskem, jsou Američané vykázáni z Ruska. Zdá se, že je vše ztraceno, když tu se na scéně objeví zmizelý Lassard. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Bones! 

všechny recenze uživatele

Snad každý si myslel, nebo spíš doufal, že po hrozivém šestém dílu, jenž byl NĚKOLIKRÁT nastavovanou kaší nadprůměrné zábavy v podobě dílu prvního, se filmoví tvůrci k tomuto"nápadu" už nevrátí!Důvodů proč si to myslet bylo hned několik, jednotlivé díly serie vznikaly, jak na běžícím pásu, rok co rok a najednou pauza v podobě zhruba 5 let, navíc nepříliš zábavná"šestka".Jenže omyl, vzniklo další "veledílo", které dává na první díl zapomenout a to v dost negativním slovasmyslu!!!Tu * dávám snad jen z nostalgie...Ach jo, kde jsou Mahonneyho časy:-( ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak i další sérii filmů mám úspěšně za sebou. Nikdy to nebylo tak extra, ale první díly, no bylo to něco nového, takže se na to člověk i s chutí podíval. Pak to bylo čím dál tím horší a musím říct, že je asi dobře, že tato série konečně skončila, protože by to pak bylo dost hrozné, ty filmy. Už nevědí co by, herci postupně odpadávají, moc se nezasmějete, protože je to furt dokola. Myslím, že sedm filmů je až moc a měli skončit někde u trojky. ()

Reklama

wosho 

všechny recenze uživatele

Vaření z vody je hodně opotřebovaný výraz, který nemá šanci v opotřovanosti oproti vtipům poslední Policejní akademie. Opravdu první tři díly PA mám rád, pro jejich pohodovost a jednoduchý humor. Ale od čtvrtého dílu to jde s akademií strměji dolů, než s naším národním deficitem a sedmčika je opravdové dno vyčpělosti. Jen ze soucitu nemůžu jít s hodnocením níž. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Sedmý díl je závěrečná tečka za Policejní akademií. Nepříliš úspěšná, dá se říct. Tato tečka je totiž velmi tragickým vyústěním celé série. Policejní akademie Policejní akademie: Moskevská mise je skutečně hrozná. Prakticky všechny vtipy autorů jsou na tak nízké úrovni, že se až divím, jak mohl jít tento film do kin. Vtipy už nejenže nejsou úsměvné, ale jsou vyloženě trapné až ubohé. A naopak situace, které by vtipné být mohli filmaři nedohrávají do konce. Je to škoda, když si vzpomenu, jak velký rozdíl je mezi prvním a posledním fimem. Tvůrcům už jednoznačně došel dech, mnohdy už ani neopakují staré vtipy, protože pochopili, že to nemá cenu. Začíná to zápletkou a končí na faktu, že hlavní postavy, které jediné zůstaly stejné po všech dílů už se také přehrály, takže vlastně nemají co nového nabídnout. Naprosto vyčichlé. ()

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Když se díváte na sedmý díl Policejní akademie, je vám vlastně smutně po těle. První tři díly byly bezkonkurenční, čtyřka ucházející, pětka a šestka už slabé jak čajíček a tohle... tohle je vlastně prachsprosté kopání do mrtvoly. Hraje už tam pouze hrstka původního obsazení, Lassard už je totálně vygumovanej, chybí tomu vtip a celé vám to vlastně připadá jako taková parodie původních filmů. Ale vlastně našly by se tam i pozitiva, třeba v délce stopáže snímku nebo v jediné, skutečně alespoň trochu vtipné scéně ze začátku filmu, kdy Tackleberry něco vysvětluje o zbraních. A to je také všechno, co si z filmu pamatuju. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (11)

  • Jediný díl série, který v kinech nevydělal ani milion dolarů. (HellFire)
  • Když kadet Connors (Charlie Schlatter) ukazuje Rakovovi (Christopher Lee), jak postoupí ve hře dál, je ze záběrů na displej jasně patrné, že se jedná o klasický CRT monitor, a ne o displej konzole Nintendo Game Boy. (Rubicon)
  • Zvuky, které vycházejí z videohry, jsou z "Donkey Konga" pro Atari 2600. Samotná konzole je Nintendo Game Boy. (HellFire)

Související novinky

Já nic, já muzikant

Já nic, já muzikant

03.11.2006

Jonathan Davis, frontman světoznámé metalové skupiny KoЯn, si rozšiřuje obzory a v rozpětí několika měsíců potvrdil účinkování hned ve dvou filmech. V obou případech půjde o čistokrevné horory dělané… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno