Reklama

Reklama

Robbie Williams

(seriál)
Trailer 2
Velká Británie, 2023, 3 h 20 min (Minutáž: 40–56 min)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Robbie Williams během svojí sólové kariéry lámal rekordy jako na běžícím páse. Po pětadvaceti letech vzpomíná na svoje mladé já i dlouhé roky, které strávil na výsluní. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (32)

mclenin 

všechny recenze uživatele

Dramaturgicky obdobne vystavaný dokument ako nedávny Beckham, prináša v štyroch častiach pohľad do začiatkov, vrcholov a pádov kariéry tohto britského hudobníka prerušovaný krátkymi vsuvkami a komentármi dnes už "vyzretého" 50tnika. Spracovanie je chytľavé a nenudí, prináša mnoho archívnych zákulisných záberov a rozhodne rozšíri bežné informácie o Willamsovi. Na rozdiel od Beckhama mi však prezentované životné obdobie neprišlo až tak dramatické z hľadiska kontrastu cesta na vrchol verzus prekonané prekážky, a určite by potešila ešte podrobnejšia sonda do autorovej tvorby a života. Inak však ide o pomerne divácky uspokojivú záležitosť. ()

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele

Bavilo mne to snad i víc než nedávný Beckham. Kariéru RW jsem nesledoval nijak aktivně. Samozřejmě několik jeho písniček (těch největších hitů) znám, ale vzhledem k tomu, že komerční rádio jsem si nepustil nějakých deset let, tak úplně vypadl z mého "watchlistu" (a to i v době Spotify)... Bylo zajímavé sledovat, jak je konfrontován se svým mládím a démony. ()

Reklama

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

Vizualizovaná reklama na produkt jménem Robbie Williams. Narozdíl od jiných prodejců, nám ale hlavní protagonista nabízí značně porouchaný produkt a nebojí se to přiznat. Zapomeňte na armádu mluvících hlav, které kolegu z branže budou systematicky plácat po zádech a mluvit o tom, jak velký je to umělec. Je tu jen na posteli sedící Williams v trenkách, jeho laptop a desítky minut archivních záběrů, které zpěvák ze zpětného pohledu rozebírá a analyzuje. Tohle není fanservis v pravém slova smyslu, ale hloubková sonda do jedné komplikované duše. Od dob, kdy Williams v šestnácti letech (!) prorazil, měl v patách neustále kamery a dotěrné fotografy. Materiálu má tedy více než dost a nevyhýbá se ani prezentaci krajně kontroverzních záběrů, v nichž nevidíme sebevědomého alfa samce, ale zmateného kluka závislého na alkoholu a drogách. Místy trochu narcistní, jindy bolestivá, ale především intimní a upřímná zpověď. Dokument bez kompromisů, dokument, který může oslovit i diváky, jež se o Williamse z principu nezajímají. ()

ibeh 

všechny recenze uživatele

Nejsem skalním fanouškem Robbieho, přesto mě tenhle dokument vtáhl naplno. Je to jeho velmi otevřená, autentická zpověď, plná úspěchů, ale také úzkostí, depresí a závislostí. Totální akční jízda bez zbytečných mluvících hlav, vytvořená natočenými materiály od Robbieho 16 let. Naštěstí chlapec díky svým blízkým nedopadl jako Amy aj. ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Robbie Williams - náctiletá láska mojí generace. Aktuálně manžel, táta 4 dětí a chlap, kterému je přes 50, sedící na posteli v triku a trenkách u sebe doma, komentující vieo záznamy za 25 let jeho kariéry, které nikdy neviděl. Šťastné okamžiky, ale i ty zlé. Bez servítek, bez příkras. Mnohdy sám překvapený, jaké záznamy vznikly a na co kouká. Chlap, který začínal jako mladý kluk v kapele Take That, odešel z ní a vydal se na sólovou dráhu. Chlap, který o svých démonech mluví otevřeně a smířeně. Naprosto jiný fromát dokumentu, než na jaké jsme zvyklé. Je to obrovsky osobní a chvílemi si připadáte, že Robbie sedí u Vás v obýváku a povídáte si s ním přímo.  Doporučuju všem - nejen jeho fanouškům. Nahlédnete do obrovské mašinérie showbusinessu zase )plně jinak. jedna z nejlepších věcí, jakou jsem letos viděla.  Moje hodnocení: 10/10 ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama