Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Angela Nardino (Sigourney Weaver) právě řekla před oltářem své "ano" sukničkářskému majiteli autoopravny Deanu Cumannoovi (Ray Liotta). Svatební noc se její vinou moc nevyvede a proto pouhých sedmnáct hodin po obřadu novomanželka přistihne Deana s jeho sekretářkou Wendy (Jennifer Love Hewitt). Okamžitý rozvod stojí nevěrníka 300 000 dolarů a pěkný nový vůz. Nemůže tušit, že se stal obětí podvodu: Angela se ve skutečnosti jmenuje Max Connersová a roli Wendy sehrála její dcera Page. Společně tvoří perfektní rodinný tým, který si získává obživu cynickým sváděním a ruinováním bohatých mužů. Zisk je ovšem tentokrát nakonec mizerný, protože si z něj svůj díl vezme finanční úřad prostřednictvím zlomyslné úřednice důchodového odboru Glorie Vogal (Anne Bancroft). A ve slunném Palm Springs smůla pokračuje. Max coby atraktivní Olga Jevanová hladce svede obstarožního multimilionáře s prokouřenými plícemi Williama B. Tensyho (Gene Hackman), místo obstarožního manžela má však brzy na krku bezcennou snoubencovu mrtvolu. Page si zase začne se sympatickým barmanem Jackem Withrowem (Jason Lee), který má cenu tři miliony dolarů, ale omylem se do něj zamiluje. Také Dean však ještě neřekl poslední slovo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (262)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nudnější kokotinku jsem neviděl dost dlouho. Skoro dvě hodinky jsem umíral nudou. Dvě zlatokopky kopou zlato. Dialogy zaručeně psal někdo, kdo se zrovna horlivě oddával drogám. Celkové závěrečné rozuzlení člověk vytuší asi po 200 sekundách. Poté už se jen nudí nudí a nudí. Nejhorší na tom všem je, že mu už tak nicotný zážitek ještě více narušuje jedna z největších zrůdiček současnosti Sigourney Beaver. Někdo tak odporný se vidí zřídka. Úroveň zhnusení je navíc silně umocněna tím, když se taková zrůdička snaží hrát sexy MILFku a motat si kolem prstíku jednoho bohatého pána vedle druhého. Do něčeho tak šeredného by se člověk, který má takové možnosti, rozhodně nezamiloval. Naopak její filmová dcerka už se vydařila více. Nicméně, jí nebylo zase naděleno tolik hereckého umu. Sečteno a podtrženo...sračka. A nebo jsem jen kokot pokřiveného vkusu. Každopádně, za sebe pálím čistý odpad! Viděno v rámci Filmové výzvy. Film jsem dostal od uživatelky tatanapope. ()

Reklama

Shakeus 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí traileru v kině, mě ani nenapadlo, že tento film někdy uvidím, ovšem stalo se, že si ke mně našel cestu skrze televizní obrazovku ve chvíli, kdy nešlo sledovat nic jiného:). Není to nic extra, nicméně to rozhodně předčilo má očekávání a dokonce jsem se docela dobře bavil. Tomu přispěl i dabing, byl vtipný a k postavám sedl. Jak ho jinak nevyhledávám, tak u odlehčené komedie je to snad i lepší volba a sprosťárny přeci jen zní jinak v češtině. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

V téhle komedii se tlučou dvě věci, a to poměrně zásadně. O tom, že hlavní hrdinky nejsou v podstatě nic jiného než jen amorální příživnice se nebudu moc rozepisovat, protože to by samo o sobě rozhodně nevadilo – pokud by šlo o sympatické postavy. A tady je zádrhel – protože krom fyzických parametrů na nich vlastně nic sympatického není. Obzvlášť Jennifer Love Hewitt se přes 90% filmu chová jako naprosto příšerná husa, se kterou nemá smysl trávit ani minutu času (no, když se na ni teď tak dívám, chvíli bych si pro ni vyhradil ;)). Takže jsem nepokrytě fandil mužskému osazenstvu. Velmi mě překvapil Ray Liotta, většinou s ním mám problém, ale tahle role mu sedla jako ulitá. Vrcholem je samozřejmě Gene Hackman a jeho neuvěřitelná kreace svérázného zdědkovatělého tabákového magnáta. Moje hodnocení tedy celkově končí na třech hvězdičkách z jednoho důvodu – protože přes všechny výtky, které k „Před svatbou ne!“ mám, jde o celkem zábavnou komedii s několika odzbrojujícími okamžiky. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Komedie, která ničím nevybočuje. Dvě ženské, sňatkové podvodnice, lákají z chlapů v rozvodovém řízení prachy. Matka s dcerou, jedou v tandemu jako stroje. Prvně oberou Raye Liottu, pak jdou na Gene Hackmana. Ten si roli prokouřeného dědka dává jak pan profesor. Právě tahle část kde je on patří k těm nejlepším momentům. Zbytek je průměr, i když slušný. 60% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (10)

  • Karetní trik, který  Page (Jennifer Love Hewitt) předváděla ve filmu, jí naučil jevištní kouzelník Ricky Jay. (vercza)
  • Při natáčení scény, kdy se Page (Jennifer Love Hewitt) ke konci filmu opírala o auto a mluvila s Deanem (Ray Liotta), byla taková zima, že si Jennifer Love Hewitt uvázala kolem pasu bílý svetr. Ten pak musel být digitálně odstraněn, a tato scéna se tak stala nejdražší v celém filmu. (Bauer)
  • Režisér David Mirkin si zahrál v tomto filmu roli Jackova (Jason Lee) právníka. (Bauer)

Reklama

Reklama