Reklama

Reklama

Božská relikvie 2

  • Hongkong Fei ying ji hua (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Jackie je tajný agent, kterého vláda pověřila neobyčejně nebezpečným úkolem. Musí najít a získat nacistické zlato, ukryté před 40-ti lety v severní Africe. Tento úkol nebude snadný, neboť Jackie není jediný, kdo se o tento poklad zajímá. Chtějí se ho zmocnit i gangsteři, kteří jsou ochotni dopustit se čehokoliv v zájmu získání pokladu. Na plátně se opět objeví hongkongský Indiana Jones, který se jako vždy úspěšně postaví proti všem nepřátelům. Samozřejmě i v tomto filmu se setkáme s humorem charakteristickým pro Jackieho filmy a na konci se zasmějeme nad kopancemi při natáčení scének. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (147)

Střelec17 

všechny recenze uživatele

Já prostě už nemůžu jako u jedničky přimhouřit oko a dělat že kaskadérské kousky vystačí se zábavou až do konce. Kaskadérských kousků bylo o něco víc něž v jedničce, možná i lepší, ale jejich tolik, že mě ke konci filmu už trochu omrzeli. Přitom když jsem viděl, že k Jackiemu přidali další dvě ženský, čekal jsem 2x takovou nálož co byla v jedničce. Bohužel scénář byl stejně slabý, možná i slabší než v jedničce a místy to byla fakt nuda. Škoda že se nezlepšili od jedničky, ale dát 3* fakt nemůžu. Pozitiva: Navýšení ženských představitelek. Negativa: Ještě míň logiky než v předchozím díle. ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ som jednotke dal 3*, tu by si to žiadalo o chlp viacej. Som na pochybách, či sú 4* celkom adekvátne, ale predsa len, dvojka je vtipnejšia, Chan o niečo starší a charizmatickejší, vtipy podarenejšie a celkovo sa na to lepšie pozerá. Ešte tak odobrať z tej uvrešťanosti a bolo by to úplne zaslúžené. Áno je to stupídne, ale je to sranda a aj tak ide o nadpriemernú komédiu Jackieho, ktorý je v forme a zopár momentov a hlášok plne odškodnilo za strávený čas... ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu výrazně vulgárnější, je zde snaha o co největší množství vtipů, a ačkoliv už v předchozím díle byli hrdinové neohrožení, zde jsou to bozi, kterým nic nehrozí. Trochu tím upadá napětí. Divák ví, že se jim prostě nic nestane, ani škrábanec. Ale po technikcé stránce (choreografie) je to vynikající, ve výsledku skvělá zábava. ()

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Páčilo sa mi, ako sa Jackie do toho od začiatku pustil a od začiatku do toho natrieskal vodopád akcie. Samozrejme, že aj s ohľadom na rok vzniku a určite aj na výšku badžetu to dnes už nevyzerá nijako pôsobivo, ale ten zápal, tá snaha dať divákovi čo najviac, sa minimálne u mňa počíta, rovnako ako jeho ne/chcená túžba stať sa akýmsi ázijským Indiana Jonesom. Určite som si všimol množstvo nedostatkov ako sú slabé herecké výkony, príšerná hudba alebo len chabé pokusy o komédiu, ale samotný príbeh o hľadaní strateného nacistického zlata je niečo, načo si rád občas zaspomínam. Tak tomu bolo i teraz, a i teraz, po rokoch, mi to dokázalo vylepšiť náladu. ()

haj 

všechny recenze uživatele

Film je po všech stránkách povedený, stejně jako výběr Jackieho partnerek, příběh svižně ubíhá, bláznivý humor se prolíná s originálními a o poznání dražšími akčními scénami a vše vrcholí ve velkém podzemním bunkru scénou ve vzdušném tunelu (zde se Jackie inspiroval filmem Bustera Keatona Steamboat Bill, Jr.). ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Závěrečnou ústřední filmovou melodii s názvem „The Way of the Condor“ nazpíval Jackie Chan. U filmových sestřihů s anglickou audiostopou chybí. (Rominator)
  • Ústřední filmová melodie, kterou nazpíval Jackie Chan, zazní v hongkongském sestřihu filmu. (Rominator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno