Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jakub odjíždí na služební cestu. Jan Paweł se v lovecké soutěži postaví Andrzejovi, aby se vlichotil bohatému bonvivánovi, který si hledá manželku. (Netflix)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V minulém komentáři / recenzi jsem projevil jisté zklamání nad tím, že se první série stala ve své druhé polovině poněkud slabší záležitostí, takže jsem neočekával, že se budu u sedmé epizody tak dobře bavit. Francií poznamenaný hejsek mě sice trochu iritoval, ale děj, vytvořený kolem jeho osoby, v žádném případě nezklamal, vhodně ho doplnilo vymítání vedené poněkud skeptickým duchovním a lov už byl jen třešničkou na dortu. / Poučení: Pokud jsi nejsi jistý svými střeleckými schopnostmi, a přesto vyrazíš na lov, angažuj tým zkušených dobíječek. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako by povedal syn magnáta - konečne nejaká zábava. Stretávame Henryho ktorý si prišiel po nevestu, avšak do hry vstupuje aj Andrej s troma dcérami, čím rapídne znižuje šance Anjelky na vydaj. Henry je síce kadečo, ale rozhodne nie je hlúpy. Vtipný bol aj side quest Dwighta, ktorý prišiel vyhnať diabla z posadnutosť nemky 😁 ()

Reklama

Reklama