Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrodruh a hledač pokladů Jackie odvážně získá v jednom starobylém městě v poušti zbraň patřící k výzbroji bohů. Ovšem strážci zbraní nejsou ochotni vzdát se svého pokladu. Členové kmenu unesou Jackieho přítelkyni Loreleii, aby ho tím přinutili k vydání všech zbraní patřících k výzbroji bohů. Vysvobození dívky není snadným úkolem, jelikož na cestě jsou uložené různé nástrahy, číhají na něj odvážné amazonky a zlostný čaroděj. Jméno Jackie Chan je už dobře známo nejen mezi milovníky bojových umění, kteří se kochají pohledem na jeho bravurní kung-fung scény, ale okouzlují nás i jeho komedie. Samozřejmě i v tomto filmu se setkáme se spoustou humoru, který je pro něj tak charakteristický a na konci se zasmějeme nad kopancemi při natáčení scének. (Klub Publishing)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

predators 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan v plné síle a s pořádnou dávkou energie se pokouší posílit naše bránice. A vypadá to, že se zaměřil především na tento sval, protože bojových scén je poskrovnu:-( Ale naproti tomu, těch pár je odvedeno na jedničku a jsou doprovázeny i komickými kousky, na které jsme zvyklí. Škoda ale některých "levných" záběrů kamery a triků, bylo by to na víc. "Dá si někdo žvíkačku?" Co takhle si ji hodit do pusy odrazem o dveře?:-) 65% ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1787. hodnocený film: Jackie Chan v jedné ze svých nejlepších rolí. Mám rád přesně tenhle typ filmu, kdy se vám dostane směsice dobrodružství, akce i vtipu. Co jsem nevěděl, bylo, že Jackie Chan si film dokonce i režíroval. Snímek je plný akce a na svou dobu má i parádní vizuální efekty. Kýčovitá hudba k té době už tak nějak patří. Rozhodoval jsem se mezi 4* a 5*, ale nakonec přeci jen není ten film takový trhák, jako je druhý díl. Přes to všechno je to ale skvělý. 4* ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

S diablom bojoval uz samotny Schwarzenegger vo filme End of Days .... a daleko pred nim aj Jackie Chan ale s amazonkami, carodejom a kadejakou tou mytologickou cvargou, ktora sluzi na spatnej strane zakona. A ze je Chan vyborny bojovnik / a komik ....../, tato cvarga sa veruze poriadne zapoti pri boji ......... A popritom uz staci len do deja vhodne vlozit par komedialnych vsuviek a fajny film je hned na svete ...... 92 % ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně best film ever z Jackiem. Perfektně vyváženej mix akce a humoru. Svižná hudba. Zajímavý přenesení děje do Evropy (natáčelo se na území tehdejší Jugoslávie koproducentem je Jadran film) Scéna vystřílení výstavy je typicky v Hong Kongském stylu dále perfektní auto honička i epický finále s velkolepým skokem na horkovzdušný balón. Fakt nemám nic co bych vytknul. Jako bonus se pak ještě navrch můžete v závěrečných titulcích podívat na scény ze kterých mrazí. Jo jo ten JC byl fakt magor a při některých nepovedených akcích málem i zařval. Tyhle starý poctivý kaskadérský výkony mám prostě rád a vydají v pohodě za tunu gigantických digitálních efektů. Zkrátka Jackie Chan na vrcholu sil, spousta hlášek a situací který mě permanentně odrovnávali. No prostě nářez a jedna z klasik na kterých jsem vyrostl. Už tak nějak ani nevím co dalšího bych dodával snad jenom, že tenhle film nejde nemilovat a taky proto si ode mě vyslouží jasných 100% ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Podľa ČSFD je Božská relikvia štvrtým filmom z nekonečnej filmografie Jackieho Chana, ktorý som si pozrel. Viem s istotou, že už žiaden ďalší neuvidím. Mám iba jedno vysvetlenie Chanovej popularity, a síce to, že vnímanie a vkus časti ázijských divákov je diametrálne odlišný od môjho. To neznamená, že by som sa nad nich vyvyšoval alebo nimi pohŕdal, iba nemáme nič spoločné. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (17)

  • Na začátku, když Jackie skočí z jedné skály na druhou, má rukavice, v dalším záběru je nemá, ale v dalších záběrech je opět má. (DruidKarel)

Související novinky

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (více)

Reklama

Reklama